Karin Cornelissen
Zeer goed. Vriendelijk en behulpzaam.
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Waterland aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Waterland aan!
Topservice
Uitstekend!
Een hele goede ervaring en de service is echt top
Super goede advised gekregen. Ze hadden alle tijd van de wereld voor me. Veel Ken is en Klant vriendelijkheid was top
Vriendelijk, deskundig, hulpvaardig zijn kernwoorden die ik aan de witgoed specialist waterland toeschrijft.
snelle en ter zake doende bediening en prettige samenwerking
Top bedrijf en vooral een heel groot compliment aan de monteur . Vakkundig en zeer vriendelijk
Geweldig! goeie communicatie.....vakmensen.....weten waar ze t over hebben. ik had een hele fijne monteur die
Prima en snelle service
Keurig gewerkt
Goede hulp en voorlichting in de winkel
klant staat voorop
Goede ervaring in de winkel en juist advies.
Hele prettige service en zeer snel en goed geplaatst.
Dé Witgoed Specialist Waterland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Waterland heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima en snelle service
Keurig gewerkt
Goede hulp en voorlichting in de winkel
klant staat voorop
Goede ervaring in de winkel en juist advies.
Hele prettige service en zeer snel en goed geplaatst.
Dé Witgoed Specialist Waterland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Waterland