9.2 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

A.J. van der Giesen

SterSterSterSterLege ster

Goed, behoudens een slordigheid door het niet opmeten van de benodigde vaatwasser, waardoor in eerste aanleg een verkeerde al bijna was gemonteerd op vrijdag. Vervolgens na het weekend de juiste geplaatst.

Arts

Heel prettig geholpen en advies.

Jaap van Waning

Goede service snelle reparatie.

Frans van der Geer

Deskundig advies in de winkel. Lever- afspraak op korte termijn. Service monteurs hadden geen passend t-stuk om de droger aan te sluiten. Mijn afvoerbuis zou te dun zijn. Dus zelf bij de bouwmarkt een passend t-stuk gehaald. De afvoerslang past er precies in dus het was flauwekul dat mijn buis niet goed zou zijn. Al met al ben ik blij met mijn nieuwe machines.

Wijntje's Witgoed specialist

Zeer vriendelijke monteur. Snel gerepareerd.Top

Joke Reedijk

Goede service

Janneke de Geus

De communicatie naar aanloop van de klus was duidelijk en prettig. De klus op zich is vakkundig gedaan. Volgende keer ga ik met een soortgelijke klus beslist weer naar dit bedrijf.

Van Drongen

SterSterSterSterLege ster

Belde voor storing wasmachine en binnen het uur was de monteur er al.storing prima verholpen

Keizerwaard

Bas de man

Goeie service en uitleg

A den Hartog

Prima geholpen fijn bedrijf

Huson

gedaan wat afgesproken was

Han Euyen

Alain was een vriendelijk en professionele monteur. We waren zeer tevreden! Verder was de bereikbaarheid en service van Wijntje uit de kunst. Hartelijk dank!

Naaktgeboren

SterSterSterHalve sterLege ster

Afspraak levering wasmachine nagekomen.

Klapper

vriendelijk en zeer snel geholpen

Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 december 2018

Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel

Het is onze dagelijkse taak om op de hoogte te zijn én te blijven van innovaties en techniek op het gebied van witgoed. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur.

Smidsweg 4

3295BV 's-Gravendeel

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

A.J. van der Giesen

Arts

Heel prettig geholpen en advies.

Jaap van Waning

Goede service snelle reparatie.

Frans van der Geer

gedaan wat afgesproken was

Han Euyen

Naaktgeboren

SterSterSterHalve sterLege ster

Afspraak levering wasmachine nagekomen.

Klapper

vriendelijk en zeer snel geholpen