9 /10

checkbox98% beveelt De Isolatieshop aan!

Peet

Goed , materiaal goed geleverd .

Iets wat er nog niet was , een alternatief voor gezocht en i.o. dit vervangende item geleverd .
Nog niet , tot nu toe een keer materiaal geleverd en nu een tweede bestelling gedaan . Wel vind ik de bezorg kosten aan de hoge kant .

Gewoon goed

Veel op voorraad en snel af te halen

anonymous

Duurt lang voor er iemand de telefoon op neemt En je wordt niet terug gebeld als je het nummer achterlaat
Meedenken en klantvriendelijk

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede producten. Helaas is het een pickuppoint geworden en kun je niet zomaar even langs.

Goed geholpen
Dat je 4,99 extra moet betalen terwijl je zelf komt ophalen vind ik slecht.

Moeilijk bereikbaar bij vragen over webshop bestelling

Pas tekst op site aan, er wordt niet binnen een dag geleverd bij tijdig bestellen .
Goede afspraken mee te maken

La Haye

SterSterSterLege sterLege ster

Isolatie shop had de duurzame Metisse isolatie op voorraad, maar kon de 2 tot 5 werkdagen levertijd niet waarmaken. Na een week de isolatie geleverd. Netjes op een pallet in plastic bij de tuindeur neergezet.

Tijdige levering en zo niet dan wat van de prijs af want leveringskosten hoog . Ook zou het voor de particuliere koper fijn zijn als je losse platen bij kan kopen ipv een heel pak.
Voorraad . Goed ingepakt in plasticfolie op pallet. Afgeleverd op gekozen plek.

jeths

prettig bedrijf alleen onduidelijk over bezorgkosten

Duidelijke website, veel keuze
Bezorgkosten erg hoog en pas zichtbaar bij moment van bestellen

Antwoord De Isolatieshop

Beste klant, Hartelijk dank voor de review en feedback. Wij stellen en nemen dit uiteraard mee om onze dienstverlening voor de toekomst te optimaliseren. Wij wensen je nog veel plezier met klussen en zijn je in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Isolatieshop

Halma

Was verbaast dat je niet meer direct kunt kopen en alleen online

Losse verkoop van zakken met kruipruimte isolatie chips. Moet nu per 4 zakken
Goed product

Antwoord De Isolatieshop

Beste klant, Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn sinds kort overgestapt op een nieuwe procedure, waarbij het niet meer mogelijk is om rechtstreeks te kunnen kopen bij onze afhaalbalie. Wij bieden u daarvoor in de plaats een goed georganiseerd proces waarin u online kunt bestellen en plannen om uw order af te halen. Zo weet u ten alle tijden waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u nog veel plezier met klussen. Met vriendelijke groet, Team Isolatieshop

goed

ik stond best lang te wachten bij de shop zelf. had best wat over dus heb wat naar iemand anders gedaan
communicatie

anonymous

Zoals je mag verwachten van een bedrijf zoals zij; alles goed geregeld!

Goed en snel

Super en eenvoudig

Snelle service, goede communicatie, nakomen levertijden.
Geen alles was super geregeld.

Blok

Super

Alles, kwaliteit, informatie, leveringen

De Isolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Isolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2016

De Isolatieshop

De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee wij in 2010 De Isolatieshop zijn begonnen. De isolatiebranche is van vroeger uit erg conservatief. Je handelde in A-keuze of B-keuze producten, maar niet in allebei. Daar hebben wij verandering in gebracht! Dit hebben we gedaan door zowel A-keuze als B-keuze isolatiemateriaal én outlet partijen op te nemen in ons assortiment. Een concept dat in de markt goed ontvangen is. Met ons brede aanbod hebben wij iedereen wat te bieden!

Hengelder 40

6902 PA Zevenaar

Peet

Goed , materiaal goed geleverd .

Gewoon goed

Veel op voorraad en snel af te halen

Meedenken en klantvriendelijk

Goed geholpen
Dat je 4,99 extra moet betalen terwijl je zelf komt ophalen vind ik slecht.

Moeilijk bereikbaar bij vragen over webshop bestelling

Goede afspraken mee te maken

La Haye

SterSterSterLege sterLege ster

Voorraad . Goed ingepakt in plasticfolie op pallet. Afgeleverd op gekozen plek.

jeths

Goed product

goed

communicatie

anonymous

Zoals je mag verwachten van een bedrijf zoals zij; alles goed geregeld!

Goed en snel

Super en eenvoudig

Snelle service, goede communicatie, nakomen levertijden.
Geen alles was super geregeld.

Blok

Super