Sara Vanhee

Heel goed!

Heel snelle service - kwaliteitsvolle producten

Edwin

(Bewerkt)

Mijn ervaring is niet heel positief. Communicatie gaat traag. Na ruim twe weken bericht gehad dat product niet voorradig was. Hierop is alternatief geboden. Ook hierop weer twee weken moeten wachten

Geboden alternatief

Janna Greveling

Snelle bezorging

De bezorging was erg snel

Victor

Aardige medewerkers

Snel geleverd, mooie plantenbak voor goeie prijs

Van de Perre Ludo

Tevreden over het product

goede service en snelle levering

A.kurvers

Een artikel besteld wat in 4 werkdagen verstuurd zou worden. Dit gebeurde helaas niet want na deze dagen kreeg ik een bericht dat het artikel niet voorradig was en dat het later verstuurd zou... Een artikel besteld wat in 4 werkdagen verstuurd zou worden. Dit gebeurde helaas niet want na deze dagen kreeg ik een bericht dat het artikel niet voorradig was en dat het later verstuurd zou worden. Dit is inmiddels gebeurd.
Ik zou het beter vinden als ik eerder een bericht zou krijgen dat het artikel later verstuurd word.

De kwaliteit van het artikel

Petra Muskee

Bedrijf met mooie producten en fijne communicatie

Bedrijf denkt mee en zoekt naar passende oplossing. Vriendelijk!

Kees swart

Nog maar een keer wat besteld,maar de levering is top!

Het omschreven product via het web,ziet er keurig uit!
Het wordt ook duidelijk en helder uitgelegd!

G. Tilburg

Klantenservice is top!

Klantenservice is top!

Mijn citroenboom heeft afgelopen winter net overleefd. Ik heb een mailtje gestuurd naar de klantenservice om advies te vragen hoe ik mijn boompje het beste tegen de kou kon beschermenen. Ik werd geweldig geholpen. Gisterenavond was het vrij koud en mijn boompje zit er warmpjes bij!

Passend en deskundig advies, snelle reactie en makkelijk te bestellen.

Edwin

Bescherming voor de kou gekocht - snoeren en kasjes.

Prima informatie, goede service