anonymous
Snelle levering, product viel wat tegen (ballon leek bij ontvangst al wat leeggelopen / lek).
Great beer , great service
Ik bestel al langere tijd bij de Bloemist. Alle bestelde producten zijn allemaal naar tevredenheid samengesteld en op tijd bezorgd. De foto’s in de webshop komen overeen met de realiteit. In de enkele keren dat er telefonisch contact nodig was, werd ik vriendelijk en vakkundig te woord gestaan om mijn vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Wat ik fijn vind aan de Bloemist is dat het mogelijk is om op dezelfde dag te bestellen én te laten bezorgen indien er wel voor een bepaalde tijd besteld is. Mijn volgende bestelling zal ik in ieder geval snel weer bij de Bloemist plaatsen!
Geleverd zoals afgesproken
Super fijne ervaring. Mijn bestelling werd de zelfde dag geleverd! Heel fijn.
Fruitmand van €27,50+ verzk. is erg karig zeker het geld niet waard!
De fruitmand was ok, maar over de bezorgtijd ben ik niet zo te spreken. Voor 11 uur besteld, dezelfde dag bezorgd klopte wel, maar om half 10 's avonds een fruitmand afleveren bij een zieke........ Als ik dat vantevoren geweten had, had ik waarschijnlijk voor de volgende dag gekozen. Maar die informatie krijg je helaas niet tijdens het bestelproces.
Prima en snelle service,zelfde dag bezorgd..top
Goede service en snelle levering
In eerste instantie was er wat onduidelijkheid qua bezorging, maar is door de bloemist .nl erg goed opgelost.
Perfect
Snel en zorgvuldig verse fruitpakketten geleverd! Zelfde dag nog binnen! Ik zal hier zeker weer bestellen! Netjes na bestelling door klantenservice gebeld ter controle over het aantal fruitpakketten! Super bedankt medewerkers van dit superbedrijf!
Toe ik besteld had stond er dat het pakket over 5 uur bezorgd zou worden. Helaas duurde dit veel langer
Wat een prachtige bloemen .fijn op tijd bij crematorium gebracht .
Super service! "Zekerheid van kwaliteit" En of👍
DeBloemist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DeBloemist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
DeBloemist.nl
Anna van Berchemstraat 23
2231 LW Rijnsburg
Great beer , great service
Geleverd zoals afgesproken
Super fijne ervaring. Mijn bestelling werd de zelfde dag geleverd! Heel fijn.
Fruitmand van €27,50+ verzk. is erg karig zeker het geld niet waard!
Prima en snelle service,zelfde dag bezorgd..top
Goede service en snelle levering
Perfect
Wat een prachtige bloemen .fijn op tijd bij crematorium gebracht .
Super service! "Zekerheid van kwaliteit" En of👍
DeBloemist.nl heeft de volgende resultaten bereikt: