9.8/10

F. Sonders

Wij hebben hier 10 jaar geleden al een boxspring gekocht maar dat was tot 2x toe een.motor defect geraakt. De bewuste leverancier was inmiddels failliet dus geen aanspraak op garantie meer.
In...
In overleg met Leon hebben wij een andere boxspring bij hem gekocht tegen een heel nette prijs.
Keurig op tijd geleverd door de firma Montrieur.
Na enige weken begon 1 deel te kraken en dat is tot volle tevredenheid door deze leverancier opgelost.
Kortom, wij zijn 100% tevreden..

Service

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Geachte familie Sonders, bedankt voor uw positieve en eerlijke review. We zijn blij dat we alles naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en regelen. Uiteraard wensen we u nog veel en lang plezier... Geachte familie Sonders, bedankt voor uw positieve en eerlijke review. We zijn blij dat we alles naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en regelen. Uiteraard wensen we u nog veel en lang plezier toe met uw mooie nieuwe boxspring. Met vriendelijke groeten van het team van Boxspringspecialist van der Horst

Bodine

Hele fijne beddenzaak waar we uitstekend zijn geholpen. Ik heb zelden een winkel getroffen waar men nog zo de tijd voor je neemt. Het resultaat is dan ook een bed waar we heerlijk op slapen.

De uitstekende service en kwaliteit van de bedden

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Dankjewel voor deze mooie woorden. Vele jaren plezier met jullie boxspring.
Team Boxspringspecialist van der Horst

Peter en Nel van Keulen

Echte specialisten op het gebied van bedden.
Weet je als klant goed op je gemak te stellen en je voelt je echt welkom. Nemen echt de tijd voor je wensen en mogelijkheden.
We zijn een paar...
Echte specialisten op het gebied van bedden.
We zijn een paar uur binnen geweest en ons geen seconde teveel gevoeld.
Het was zelfs mogelijk om extra stof, welke op de boxspring zat, los bij te bestellen.
Omdat ik zelf meubelmaker ben en mijn nachtkastjes van dezelfde stof wilde gaan voorzien.

De klantvriendelijkheid en de rust en geduld met ons als klant, we voelden ons gelijk welkom en op ons gemak.

Geen verbeterpunt, Tip: dat klanten zich moeten realiseren dat deze manier van een zaak bedrijven niet vanzelfsprekend is, en daarom heel waardevol

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Beste Peter en Nel van Keulen, wat een feest om zo'n mooie review te ontvangen. Bedankt daarvoor. Uiteraard zijn we ook erg benieuwd naar het eindresultaat. Heel veel plezier nog met jullie mooie... Beste Peter en Nel van Keulen, wat een feest om zo'n mooie review te ontvangen. Bedankt daarvoor. Uiteraard zijn we ook erg benieuwd naar het eindresultaat. Heel veel plezier nog met jullie mooie aankoop. Met vriendelijke groeten van het Team van Boxspringspecialist van der Horst.

Edwin van der Valk

Advies is echt goed. Maak een afspraak en neem de voor goed advies. Duidelijk over levering en installatie. Goede koffie en zeer vriendelijk personeel. Ijs was meteen gebroken eenmaal binnen. Klant... Advies is echt goed. Maak een afspraak en neem de voor goed advies. Duidelijk over levering en installatie. Goede koffie en zeer vriendelijk personeel. Ijs was meteen gebroken eenmaal binnen. Klant is daar echt koning. Zou dit iedereen aanraden inplaats van de regulieren bedden giganten.

Advies is echt top!
Komt echt overeen met het aangeschafd product.

NVT.

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Beste Edwin van der Valk, Bedankt voor deze enorm positieve reactie. Het is heel fijn, om te lezen dat onze inzet zo gewaardeerd wordt. Dit soort recensies worden we echt ontzettend vrolijk... Beste Edwin van der Valk, Bedankt voor deze enorm positieve reactie. Het is heel fijn, om te lezen dat onze inzet zo gewaardeerd wordt. Dit soort recensies worden we echt ontzettend vrolijk van.
Namens het hele team van Boxspringspecialist van der Horst, wensen we u nog veel en lang plezier met de aankoop toe.

A. van der Velde

Geweldige service van begin tot eind. Na bestelling een telefoontje met de vraag of een kleine aanpassing misschien nodig was i.v.m de hoogte van het bed. Toen er een probleem leek te ontstaan bij... Geweldige service van begin tot eind. Na bestelling een telefoontje met de vraag of een kleine aanpassing misschien nodig was i.v.m de hoogte van het bed. Toen er een probleem leek te ontstaan bij de levering was 1 telefoontje genoeg om direct gerustgesteld te worden en het probleem binnen een half uur opgelost te krijgen.

Grote klantvriendelijkheid, meedenken met de klant, goede service

Geen idee

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Bedankt voor de enorm positieve review. Fijn dat het gewaardeerd wordt. Uiteraard wensen we u nog veel en lang plezier met uw aankoop toe. Met vriendelijke groeten van het Team van... Bedankt voor de enorm positieve review. Fijn dat het gewaardeerd wordt. Uiteraard wensen we u nog veel en lang plezier met uw aankoop toe. Met vriendelijke groeten van het Team van Boxspringspecialist van der Horst

A.van der Laan

Hier wordt je nog echt goed geholpen,

Goede uitleg en deskundig advies zodat wij de juiste boxspring hebben gekozen. Heel blij mee.

Geen ga zo door. top

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Geachte A. van der Laan, bedankt voor deze enorme positieve review. Uiteraard wensen wij u nog veel en lang plezier toe met uw mooie boxspring.
Met vriendelijke groeten van het team van...
Met vriendelijke groeten van het team van Boxspringspecialist van der Horst

Sjoerd Van den Hoogen

Prima geholpen en geadviseerd

Tijd voor je nemen

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Beste Sjoerd van den Hoogen, bedankt voor het invullen van deze feedback. Als u nog vragen of tips heeft over de after sales, horen we die graag.

Jolanda

Heel tevreden over de aankoop, bezorging, plaatsen en looks van de boxspring

De informatie die men verzameld om je aan het juiste bed te helpen

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Beste Jolanda, bedankt en vele jaren plezier met uw boxspring.

Mervyn Hall

Wij worden altijd, en door alle aanwezige medewerkers vriendelijk ontvangen (ja, wij zijn meerdere keren langs geweest), er wordt aandachtig naar onze wensen geluisterd, vervolgens horen wij de... Wij worden altijd, en door alle aanwezige medewerkers vriendelijk ontvangen (ja, wij zijn meerdere keren langs geweest), er wordt aandachtig naar onze wensen geluisterd, vervolgens horen wij de juiste professioneel advies of aanbeveling die wij nodige hebben, en dan is het kopen van het product gauw gemaakt. Uitstekend.

Klantenvriendelijkheid

Ze doen het wat mij betreft, prima!

Ruckert

Super advies en zeer snelle service

Aandacht en ruime tijd voor de klant

Ga zo door

Reactie deboxspringspecialist.nl:

Bedankt voor uw mooie reactie. Wij wensen u nog veel en lang plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten van het Team van Boxspringspecialist van der Horst.