Bianca Korten
- Sterke punten
- Service, uitleg, kennis, prijs
- Product of service:
- Trecamatrassen, slaapbank, beddengoed
100% beveelt deboxspringspecialist.nl aan!
Fantastisch! in hoofdletters
Goed geholpen en goede service!
Zeer goede ervaring. Erg prettig geholpen met rust, geduld en duidelijkheid. Werd erg goed geluisterd naar hetgeen belangrijk was voor een nieuw bed. Toen kort daarna bleek dat ik de verkeerde stof had gekozen was het geen enkel probleem om dit te veranderen in de bestelling. Topwinkel!
Ondanks dat ze lang moesten wachten om te kunnen leveren en dus ook op onze betaling geen gebedel om een aanbetaling. Goed en vakkundig geholpen door Jacco en de telefonische beloofde korting van 10% nagekomen. Kortom: Heel tevreden dus!
Geweldig
Wij slapen inmiddels op de boxspring en het ligt geweldig. Het bed werd keurig thuis afgeleverd en in elkaar gezet. Daarna konden wij een aantal kussens uitproberen, totdat wij het juiste kussen hadden. Prima service.
Kundig en vriendelijk geholpen eentje nogal lastige maat en hoogte hoofdeinde wat wij nodig hadden. Uiteindelijk heel blij de winkel uit gegaan en we slapen inmiddels heerlijk op onze nieuwe boxspring
Een tijdje geleden binnengestapt in de winkel en ik slaap nu al even heerlijk op mijn nieuwe boxspring. Mijn behoeften en wensen zijn zorgvuldig naar geluisterd om zo tot het perfecte bed te komen. De boxspringspecialist is een absolute aanrader voor goed, vakkundig advies bij het aanschaffen van een nieuw bed.
Bij Boxspringspecialist van der Horst heb ik het perfecte bed gevonden! De kwaliteit is top en de service was heel persoonlijk.
Snelle service
super gelopen!
Vanaf het binnenstappen in de winkel tot en met de levering was alles toppie
Wat een top bedrijf! Ze staan klaar voor je met heel veel aandacht voor je wensen, ideeën en prioriteiten! Zeer professioneel kijken ze naar je slaaphouding en vanuit hun jarenlang ervaring bieden ze de beste oplossing! Ik raad ze zeker aan en special hun nieuwe bedden en matrassen lijn Bedson. Inmiddels slaap ik al 6 maanden op Bedson bed. De comfort van de bed, uiterlijk en de goede slaap zegt meer dat ik hier met de woorden kan uitleggen.
Heel tevreden met het resultaat. Kwaliteit is voor mij hoofdzaak.
Wij hebben hier 10 jaar geleden al een boxspring gekocht maar dat was tot 2x toe een.motor defect geraakt. De bewuste leverancier was inmiddels failliet dus geen aanspraak op garantie meer. In overleg met Leon hebben wij een andere boxspring bij hem gekocht tegen een heel nette prijs. Keurig op tijd geleverd door de firma Montrieur. Na enige weken begon 1 deel te kraken en dat is tot volle tevredenheid door deze leverancier opgelost. Kortom, wij zijn 100% tevreden..
deboxspringspecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
deboxspringspecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
deboxspringspecialist.nl
Kanaaldijk 30
2741 PA Waddinxveen
Fantastisch! in hoofdletters
Goed geholpen en goede service!
Geweldig
Snelle service
super gelopen!
Vanaf het binnenstappen in de winkel tot en met de levering was alles toppie
Heel tevreden met het resultaat. Kwaliteit is voor mij hoofdzaak.
deboxspringspecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
deboxspringspecialist.nl