9.6 /10

checkbox98% beveelt DecoPartners aan!

9.8/10
Verloop van uw order
9.6/10

De boemerang

Matheos is een echte vakman. Hij heeft goed meegedacht over het ontwerp van de raamfolie voor de school. Het ontwerp zelf en de uitvoering is prachtig, wij zijn enorm blij met het eindresultaat. Matheos reageert snel op telefoon en mail, komt zijn afspraken na. Een 10!

X

SVB

Prachtig maatwerk design op de ramen

Basisschool Beurthonk Odijk

Goede ervaring! Prachtig resultaat.

intersalesnet beheer bv

BURA

Top bedrijf

Alles tiptop in orde

Arts en Zorg

Goede ervaring met DecoPartners! Zeer vriendelijk, denken mee en flexibel. Wij zijn blij met het resultaat!

De Baronie, ZorgSaam

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Op elk vlak zijn er verbeterpunten, maar met name de klantenservice. In eerste instantie vriendelijk en snelle communicatie. Maar sinds er is betaald en de vloerstickers zijn aangebracht is de klantenservice volledig veranderd. Wij zijn niet tevreden over het product, al binnen 3 dagen na aanbrengen begonnen de stickers los te laten. Vervolgens wordt dit door klantenservice afgeschoven als onze eigen schuld en daarna komt er gewoon geen reactie meer op onze mails. Er is ineens geen contact meer mogelijk met de klantenservice en wij worden volledig genegeerd. Ronduit schandalig!

Stichting VierTaal

Zeer fijne samenwerking met goed advies!

Stichting Europeana

Deco Partners heeft voor ons de wanden opnieuw bekleed met fotobehang, onder meer vergaderruimtes en ons lunchgedeelte. De samenwerking met de ontwerper was goed, er werd meegedacht om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Zeer vriendelijk in de omgang en prettig om mee samen te werken.

123Trapliften

Geweldig resultaat en goed advies

Mailverkeer verliep niet helemaal soepel maar dat kan gebeuren. Uiteindelijk alles op tijd opgeleverd!

Arcomed BV

SterSterSterSterLege ster

DecoPartners heeft ons pand met folie beplakt met een heel mooi resultaat. We zijn tevreden met de snelheid van reactie en natuurlijk het eind resultaat

inQdo B.V.

Creatief en behulpzaam!

Kadaster

Boven verwachting

Blijf zo doorgaan

DecoPartners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DecoPartners heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2016

DecoPartners

Reclamebelettering en interieur decoratie, betaalbaar en vakkundig van ontwerp tot product.

Zeilschip 22d

X

SVB

Prachtig maatwerk design op de ramen

Basisschool Beurthonk Odijk

Goede ervaring! Prachtig resultaat.

intersalesnet beheer bv

De Baronie, ZorgSaam

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Stichting VierTaal

Zeer fijne samenwerking met goed advies!

Stichting Europeana

123Trapliften