9 /10

checkbox97% beveelt Dekbedovertrekken & Zo aan!

jan van den Berg

SterSterSterHalve sterLege ster

ja

C.J. de Groot

zeer tevreden

Lies Smit

Heel tevreden

Mw. De Gier

Geweldig!!!!!!Prachtig beddengoed en fantastische behandelingswijze. Ik ben zéér, zéér tevreden.Aanrader voor iedereen!!!

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Wat ontzettend fijn om te lezen Mevr. de Gier, hier doe ik het iedere dag weer voor. Heel erg veel plezier en opmaakgemak van uw aankoop.

Sweetlake

ja ondanks alle feestdagen die er tussen zaten was het toch netjes op tijd

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. De transportdiensten waren tijdens de inderdaad feestdagen extreem druk. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Voets

Goed contact. Ook tav van retour (te kleine maat)

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor je mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Jan

SterSterSterLege sterLege ster

Bestelproces is prima. Wel bijzonder dat 2 artikelen apart geleverd worden door 2 verschillende koeriers. Daarnaast biedt GLS de mogelijkheid om een specifieke bezorgdatum te kiezen, maar sturen ze de volgende dag bericht dat pakket nog niet ontvangen is en staan ze een paar uur later toch ineens op de stoep (voor een dichte deur).

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de review Jan. Helaas zijn er veel problemen bij de verschillende koeriers. Door de feestdagen zijn ze achter komen te lopen met leveringen en dat moet eerst worden ingehaald. Ik zou het ook heel graag anders zien, Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Sandra Gorissen

Tevreden over bestelproces. Levering duurde wat langer dan verwacht maar zal door de feestdagen komen.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Sandra. Helaas waren er inderdaad vertragingen bij de transporteurs door de drukte rondom de feestdagen. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Eva van Muijlwijk

SterSterSterSterLege ster

Bestelproces was goed. Betreft levering had iets beter gekund. Bleef in onzekerheid over tijdsduur dus zelf nog contact opgenomen.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Eva. Met een maatwerk product is de levertijd inderdaad ca 8 werkdagen, maar dat vermelden we ook bij het product. We zullen kijken of wij tussentijds nog een mail kunnen gaan sturen. Ik wens je heel veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

Irma Scheepstra

Ja prima tevreden

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Irma. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

anonymous

Uitstekend

Karin Streppel

Makkelijk en snel

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Karin. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Jacqueline visser

Ja snelle levering

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Jacqueline. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Yvonne Bouwman

Bestellen ging goed Levering verkeerde maat

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Wat vervelend dat je de verkeerde maat hebt ontvangen, maar ook ik ben maar een mens. Er is ondertussen in de juiste maat een rits ingezet en deze zal morgen worden verstuurd.

Olivia Chan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nee , ik heb paar keer retour aangevraagd,maar geen reactie gekrijgen .

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Beste Olivia, Ik heb mijn retourportaal en mijn mail nagekeken, maar ik kan nergens een aanvraag vinden van je retouraanvraag. Ik zal je zo een retourlabel toemailen. Jammer dat het op deze manier moest,

Geantwoord op

Dekbedovertrekken & Zo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 maart 2014

Dekbedovertrekken & Zo

Ik heb een uitgebreid assortiment beddengoed. Van dekbedhoezen en hoeslakens in verschillende kleuren, maten en materialen. Dus ben je op zoek naar een molton, een mooi katoenen dekbedovertrek of een satijnen dekbedovertrek met bijpassende hoeslakens? Wil je heerlijk wegdromen onder een dekbedovertrek van flanel? Of ben je op zoek naar een kinderdekbedovertrek? Bijvoorbeeld met lieve prinsesjes, stoere dino's of met Jip en Janneke. De keuze is reuze.

Steenkamp 4d

Mw. De Gier

Sweetlake

ja ondanks alle feestdagen die er tussen zaten was het toch netjes op tijd

Voets

Goed contact. Ook tav van retour (te kleine maat)

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor je mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Jan

Sandra Gorissen

Eva van Muijlwijk

Irma Scheepstra

Ja prima tevreden

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Irma. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

anonymous

Yvonne Bouwman

Bestellen ging goed Levering verkeerde maat

Olivia Chan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nee , ik heb paar keer retour aangevraagd,maar geen reactie gekrijgen .

Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10