jan van den Berg
ja
97% beveelt Dekbedovertrekken & Zo aan!
zeer tevreden
Heel tevreden
Geweldig!!!!!!Prachtig beddengoed en fantastische behandelingswijze. Ik ben zéér, zéér tevreden.Aanrader voor iedereen!!!
ja ondanks alle feestdagen die er tussen zaten was het toch netjes op tijd
Goed contact. Ook tav van retour (te kleine maat)
Bestelproces is prima. Wel bijzonder dat 2 artikelen apart geleverd worden door 2 verschillende koeriers. Daarnaast biedt GLS de mogelijkheid om een specifieke bezorgdatum te kiezen, maar sturen ze de volgende dag bericht dat pakket nog niet ontvangen is en staan ze een paar uur later toch ineens op de stoep (voor een dichte deur).
Tevreden over bestelproces. Levering duurde wat langer dan verwacht maar zal door de feestdagen komen.
Bestelproces was goed. Betreft levering had iets beter gekund. Bleef in onzekerheid over tijdsduur dus zelf nog contact opgenomen.
Ja prima tevreden
Uitstekend
Makkelijk en snel
Ja snelle levering
Bestellen ging goed Levering verkeerde maat
Nee , ik heb paar keer retour aangevraagd,maar geen reactie gekrijgen .
Dekbedovertrekken & Zo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:
Dekbedovertrekken & Zo
Steenkamp 4d
9461 VC Gieten
zeer tevreden
Heel tevreden
ja ondanks alle feestdagen die er tussen zaten was het toch netjes op tijd
Goed contact. Ook tav van retour (te kleine maat)
Ja prima tevreden
Uitstekend
Makkelijk en snel
Ja snelle levering
Bestellen ging goed Levering verkeerde maat
Nee , ik heb paar keer retour aangevraagd,maar geen reactie gekrijgen .
Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:
Dekbedovertrekken & Zo