Job Bronts
- 3 wimpels
Uiterst correct en snelle, complete levering
Zeer goed, vriendelijk, meedenkend en snel
Goede en snelle levering
prima telefonisch advies gekregen, snelle levering en de vlaggen hangen er weer mooi bij!
Prima ervaring
Snelle levering en duidelijke communicatie
snel, duidelijk en vriendelijk
Ongelooflijk vriendelijke dienst
Levert goed product met schappelijke prijs.
Hele goede service. Wij hadden zelf iets aangeleverd daar kregen wij een drukproef van,deze bleek niet goed. Zonder problemen konden wij een nieuwe aanleveren. Het werd ook nog eens snel geleverd.
Fantastisch. Prachtige kleuren en mooie stof. Ook een snelle levering en prima service
Wat een geweldig bedrijf, service perfect en zeer behulpzaam!!!!
Dekker Vlaggen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dekker Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt:
Uiterst correct en snelle, complete levering
Zeer goed, vriendelijk, meedenkend en snel
Goede en snelle levering
Prima ervaring
Snelle levering en duidelijke communicatie
snel, duidelijk en vriendelijk
Ongelooflijk vriendelijke dienst
Levert goed product met schappelijke prijs.
Wat een geweldig bedrijf, service perfect en zeer behulpzaam!!!!
Dekker Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt: