8.9 /10

checkbox98% beveelt Deldense.nl aan!

Ruud

Kwaliteit producten

Tectyl materiaal

Antwoord Deldense.nl

Dag Ruud, Dankjewel voor je feedback. In verband met enorme drukte na de feestdagen zijn sommige orders vertraagd geleverd. Onze excuses voor het ongemak. We zien je graag eens terug! Met vriendelijke groet, Team Deldense

Tim Deschuymere

Alles netjes en snel geleverd en alles was netjes en stevig verpakt.

Grodelverlenger

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je positieve review! We zien je graag nog eens bij ons terug. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Deldense

Bertjan Nijhof

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte levering en nog niet gereageerd op mijn email

Kentekenplaat houder brommer

Antwoord Deldense.nl

Beste Bertjan, Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Door een enorme drukte na de feestdagen hebben we onze e-mails helaas later beantwoord dan we graag willen. Nadat we contact hebben gehad over uw order, hebben we dezelfde dag nog nieuwe houders toegestuurd. Hopelijk heeft u inmiddels veel plezier van uw bestelling. We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Deldense

John Bosscha

Zeer positief en behulpzaam

Kentekenplaat

Antwoord Deldense.nl

Beste John, Dankjewel voor je positieve review en feedback. Met onze responstijd zullen we zeker rekening houden. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Deldense

Willy-Anke Berkhoff

een vraag werd telefonisch heel aardig beantwoord

kniestukje

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je goede feedback! We zien je graag nog eens terug.

Freddy Schonewille

Zoals het hoort

Krachtdop 38mm

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je positieve beoordeling. We zien je graag weer eens terug. Veel plezier met je bestelling!

LC van Dijk

2 garagekriks gekocht

Garagekriks

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We zien je graag nog eens terug.

detmar zwart

Super service

Gereedschapkar

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je positieve beoordeling en je feedback. Veel plezier met je gereedschapswagen!

Hans Geus

Hein van Buuren

Goede prijzen en snelle levering

Meguiars shampoo.

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel Hein, voor je positieve beoordeling. Graag tot een volgende keer!

Eddy ter Balkt

SterSterSterSterLege ster

De ervaring is zeer positief het bestelde was keurig op de dag van levering ook aanwezig

Wieldoppen

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je enthousiaste beoordeling. We zien je graag weer eens terug!

P A Poel

Mooi product

Oliepomp

Antwoord Deldense.nl

Fijn om te horen! Dankjewel voor je positieve beoordeling en graag tot een volgende keer.

Gerjan Teselink

Duidelijke website; fijn om online te bestellen en vervolgens af te halen

Diverse producten van Meguiar’s

Antwoord Deldense.nl

Gerjan, dankjewel voor je positieve beoordeling! De orderverwerking was in de praktijk al lang afgerond inderdaad, maar alleen (door de vakantieperiode) nog niet op afgerond gezet. Bedankt voor je tip! Veel plezier met je producten van Meguiar's. Graag tot een volgende keer!

Geantwoord op

Deldense.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Deldense.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2012

Deldense.nl

Deldense is uw totaalleverancier op het gebied van automaterialen, kentekenplaten, gereedschap en verbruiksmateriaal. Wij leveren A-merken en B-merken onderdelen maar kunnen u ook voorzien van olie, equipment, gereedschap, accessoires, kentekenplaten etc. Naast de vakhandel beschikken wij over een winkel met een breed assortiment aan gereedschap en andere benodigdheden voor de particulier en hobbyist. Ook kunnen wij de klanten in de industrie en agrarische sector voorzien van gereedschappen en werkplaatsbenodigdheden.

De Berken 4

7491 HJ Delden

Ruud

Kwaliteit producten

Tectyl materiaal

Tim Deschuymere

Alles netjes en snel geleverd en alles was netjes en stevig verpakt.

Grodelverlenger

Willy-Anke Berkhoff

een vraag werd telefonisch heel aardig beantwoord

kniestukje

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je goede feedback! We zien je graag nog eens terug.

Freddy Schonewille

Zoals het hoort

Krachtdop 38mm

LC van Dijk

2 garagekriks gekocht

Garagekriks

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We zien je graag nog eens terug.

detmar zwart

Hein van Buuren

Goede prijzen en snelle levering

Meguiars shampoo.

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel Hein, voor je positieve beoordeling. Graag tot een volgende keer!

Eddy ter Balkt

Wieldoppen

Antwoord Deldense.nl

Dankjewel voor je enthousiaste beoordeling. We zien je graag weer eens terug!

P A Poel

Mooi product