Mevrouw Jolanda van Beijnum
- Verbeterpunten of tips
- Geen idee
- Product of service:
- Diverse
98% beveelt Deleukstetaartenshop.nl aan!
Makkelijk bestellen en snel keurig bezorgd.
Goed! Goede producten, snelle levering.
Erg positief. Goed assortiment en snelle levering
Goede producten, snelle levering.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Superleuke dingen, supersnel geleverd!
Heel goed
Snelle levering, goede producten I
kan je steeds op rekenen
Snelle levering van een goed product
Ik kan niks anders dan positief zijn! Altijs optijd geleverd, altijd alles op voorraad. En is er ietd mis ? Dan wordt dit zeer goed opgelost.
Ik bestel regelmatig hier mijn producten voor toefje ! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. En blijf daarom ook vaste klant.
Alles is prima
Prima ervaring. Goede service. Doen wat ze beloven.
Top
Deleukstetaartenshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Deleukstetaartenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Deleukstetaartenshop.nl
Casablancaweg 20
1047 HP Amsterdam
Makkelijk bestellen en snel keurig bezorgd.
Goed! Goede producten, snelle levering.
Erg positief. Goed assortiment en snelle levering
Goede producten, snelle levering.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Superleuke dingen, supersnel geleverd!
Heel goed
Snelle levering, goede producten I
kan je steeds op rekenen
Snelle levering van een goed product
Alles is prima
Prima ervaring. Goede service. Doen wat ze beloven.
Top
Deleukstetaartenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: