Greta

Super, great service!

unfortunately the package was open while delivered. please seal the box little more..
delivery could be little cheaper.

L. Mauriello

Zeer tevreden over de service en vriendelijkheid aan de telefoon

Lievens nathalie

Altijd zeer tevreden met de service!

Het zou handig zijn om te kunnen zien wat je al hebt gekocht in het verleden, is niet alleen handig om te weten welke producten je al hebt gekocht maar ook gemakkelijk om bv hetzelfde product terug... Het zou handig zijn om te kunnen zien wat je al hebt gekocht in het verleden, is niet alleen handig om te weten welke producten je al hebt gekocht maar ook gemakkelijk om bv hetzelfde product terug te vinden in de shop zoals bakmixen of fondant. Zo heb ik onlangs bakblikken gekocht en eenmaal geleverd gezien dat ik ze al had dus heb ik ze jammer genoeg retour gestuurd.

Stephanie de Waard

Super goede service, snelle levering, goede kwaliteit. Eigenlijk is alles goed bij de leukste taarten shop!

Nee.

Tanja Broere

Levering is goed, producten ook. Wel een tip: meer instructiefilmpjes op YouTube plaatsen in het Nederlands zodat de mensen die minder bekend zijn met een product (lees: ik) eerder geneigd zijn om... Levering is goed, producten ook. Wel een tip: meer instructiefilmpjes op YouTube plaatsen in het Nederlands zodat de mensen die minder bekend zijn met een product (lees: ik) eerder geneigd zijn om gebruik te maken van nieuwe producten.

De YouTube filmpjes zoals ik eerder heb aangegeven.

Tanja Broere

De YouTube filmpjes zoals ik eerder heb aangegeven.

nadia michiels

Alles verliep naar wens. Opvolging pakket, snelle levering,...

Rita Opdecam

Ruime keuze!