Evelien

Goede ervaring. Alles was snel en netjes geleverd.

De kleuren op zich wel, maar ik was op zoek naar mellow yellow omdat ik daar ook de uitgerolde Jammer dat bij de meer kleuren verpakking van fondant de kleur niet duidelijk bij stond.
fondant van had. Ik heb er niet over gemaild, omdat ik het meteen wilde bestellen.

Van Snick Marijke

Super aangenaam webshop met toffe ideƫen en tips!

nog meer leuke actie's, goedkope prijzen en kortingen zou het nog aangenamer maken om te shoppen

arli

Duidelijke webshop met ruim assortiment. Snelle levering en zorgvuldige communicatie per mail over verzending, voorraad etc.

nee

Dh Veltman

Fijne shop, overzichtelijk en goede prijs/kwaliteitverhouding
Mooi assortiment en snelle levering.

Meer soorten kwaliteitsmarsepein en fondant met betere kleurstof zou ik fijn vinden

Joke

Prima. Groot assortiment, duidelijke beschrijvingen van de producten, keurige afhandeling van de bestelling en snelle levering. Het was mijn 1e bestelling, maar een vervolg zit er zeker in.

Patricia plantinga

Heel fijn

Ga vooral zo door

Petra Passchijn

Snelle service

sohie arlette

Bonne

rien

Ilse van t oosten buisman

Altijd netjes en snel met leveren. Ook zit t netjes en veilig verpakt.

mzwart

Uw bedrijf heb ik vele malen bezocht toen u nog een winkel had. helaas is deze er niet meer. ik kwam er omdat ik iets nodig had, maar ging met meer de deur uit.
nu dus het bestellen via de...
nu dus het bestellen via de computer. compliment voor de zeer snelle levering.
wel heb ik soms dingen nodig bijv, uitsteekvompjes die niet in de voorraad zitten en ben ik genoodzaakt elders te zoeken
dus dit zou wat mij betreft breder kunnen.

uitbreiding van voorraad en mogelijkheden.