M.V

Prima. Goede, lekkere bakmixen en marsepein. Snelle levering.

Virginie Huyghe

Correcte en snelle service! Overzichtelijke site

Jessica

Heel goed. Bestelling gedaan en die was er de volgende dag. Ik had nog even gebeld nav mijn betaling en werd erg prettig te woord gestaan. Zal er in de toekomst zeker weer bestellen.

Ik kon niet alles vinden bij de onderwerpen. Maar kwam soms bij toeval nog andere producten tegen die ik ook had gezocht.

June Skjødt Jakobsen

God

Bracke

Goed.

Telkens als ik even onderbroken werd was mijn winkelwagentje leeg als ik weer verder ging.
Bezorgkosten zijn relatief hoog. Ook als iets jn de brievenbus past betaal je €6,95 aan pakketverzending

Carine

Zeer uitgebreid gamma aan producten aan scherpe prijzen en een snelle levering

Socorro Gomes

Zeer goed !!!

Carla willems

Verschillende keren iets besteld

Alles was goed

Broekhuizen

Mijn eerste bestelling was iets teleurstellend. Een van bestelde producten was erg vies.

Zorg dat uw producten schoon en netjes jullie magazijn verlaten.

Ivana

Lekker makkelijk van alles te bestellen. Jammer alleen dat je pas bij 50 euro gratis verzending krijgt. Anders bestelde ik nog vaker.

Een regeling met bezorgdiensten treffen waardoor verzending boven 20 euro al gratis mogelijk wordt zou een hele plus zijn.