Kevin

Altijd even vlot besteld en geleverd!

Fatima el mar

Super leuk. Bestel altijd van hier al woon ik in belgie

Maddy griffioen

Goed en snelle levering zeg!!

Nee hoor

Marije Van zadelhoff

Top

Keek van kees

Niets dan goeds. Top leveringen, super service

Webshop kan iets opgefrist worden (de maten van de kartons etc. Staan door elkaar en zijn soms uitverkocht)

Pieter Van Casteren

Snelle en efficiënte werking. What's you see is what you get.

corine

Snel, duidelijk, makkelijk te hanteren en goede aanbiedingen

Anneke Wilts

Ik was al bekend met de leukste taartenshop .
Als wij in Den Helder met vakantie waren kocht ik weer een flinke voorraad zodat ik weer taarten kon bakken ,
Maar helaas de winkel is er...
Ik was al bekend met de leukste taartenshop .
Maar helaas de winkel is er niet meer, en alle andere winkels zijn te ver weg

Maar door een tip van een echte buurvrouw taarten bakster kreeg ik de tip van kijk bij....Funcakes en het verbaasde mij hoeveel kleuren fondant er waren en precies de kleur groen wat ik moest hebben forrest green

weet het niet

Sonja

What a wonderful one-stop shop for all your baking needs!

I ordered a Wilton coupler and I could not get enough information on whether it would fit on the tip that I bought. It would be nice to have this kind of information in the description of the item.

Celine Beckers

Ik bestel al een tijdje al het materiaal voor mijn taarten en cupcakes. Het is gewoon handig dat ik zelf mn deur niet uit hoef. Druk leven met twee kids dus niks is handiger dan het aan huis... Ik bestel al een tijdje al het materiaal voor mijn taarten en cupcakes. Het is gewoon handig dat ik zelf mn deur niet uit hoef. Druk leven met twee kids dus niks is handiger dan het aan huis geleverd te krijgen.