Marinka Visser

Ik kocht regelmatig spullen in 1 van de winkels, maar omdat die winkels zijn gesloten,
Ben ik de spullen gaan bestellen via internet en dat bevalt prima!!

Een hele fijne toevoeging aan het assortiment zou zijn, afgedrukte prints bijv van frozen. Zowel voor cupcakes als voor taarten.

Karin Camphuizen

Bevalt goed

...

van Koekenberg

Ik bestel al meerdere jaren bij de leukstetaartenshop en op zich altijd met goede ervaringen. Maar ik merk dat het toch een beetje aan het veranderen is. Ik bestel vaak zeelandia marsepein, het is... Ik bestel al meerdere jaren bij de leukstetaartenshop en op zich altijd met goede ervaringen. Maar ik merk dat het toch een beetje aan het veranderen is. Ik bestel vaak zeelandia marsepein, het is een tijdje uit het assortiment geweest, nu hebben ze het weer maar ik begreep dat ze het er weer uit gaan halen. Heel jammer, want het is wel de lekkerste marsepein. De bestelling (zeelandia marsepein) die ik onlangs ontving had een korte houdbaarheidsdatum, jammer dat daar niet iets aan gedaan kan worden. En voorheen bestelde ik ook via leukstetaartenprints frosty sheets, nu word je doorverwezen naar cakeprints. Deze is duurder en de kwaliteit vind ik wel minder. Jammer.

Toch Zeelandia marsepein in het assortiment houden met langere houdbaarheidsdatum. En weer gewoon terug naar leukstetaartenprints.

Hoogland Claudia

Heel uitgebreid assortiment. Fijne producten. Snelle levering.

Joke

2 x besteld tot nu toe. Er is voldoende keus.Makkelijk bestellen en snelle levering ! Niks op aan te merken !

Daniëlla Decoster

Top service

Chantal

Ruim en kwalitatief goed assortiment.
Altijd correcte levering.
Prima prijsstelling.

Jammer dat je voor zo'n hoog bedrag moet bestellen voor gratis verzending.
Jammer dat je voor zo'n hoog bedrag moet bestellen voor gratis verzending.
Als die grens lager zou liggen, bijvoorbeeld op 20 euro zoals bij bol.com, dan zou ik makkelijker en vaker iets bestellen.

S Visser

De webshop is overzichtelijk

Gratis verzending vanaf 20 euro is wenselijk. Dan ben je sneller geneigd wat te kopen.

Ellen Pons-Vonk

Bestel altijd mijn benodigdheden bij dit bedrijf

Als je iets besteld en vergeet iets moet je wel dubbele verzendkosten betalen