Araxi Ladojan
- Verbeterpunten of tips
- Top
- Product of service:
- Fondant
99% beveelt Deleukstetaartenshop.nl aan!
kan je steeds op rekenen
Ik bestel regelmatig hier mijn producten voor toefje ! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. En blijf daarom ook vaste klant.
Alles is prima
Snelle service en steeds gevonden wat ik zocht
Snelle levering, netjes verpakt. Communicatie over levering.
Veel keuze aan producten
Niets dan lof
Super
Altijd goedeprodukten.
Het is steeds een snelle en correcte levering .
producten goed en op tijd, klantenservice matig
bestellingen waren prima in orde!
Ben heel content over de producten
jullie hebben een zeer uitgebreid assortiment
Deleukstetaartenshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Deleukstetaartenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Deleukstetaartenshop.nl
Casablancaweg 20
1047 HP Amsterdam
kan je steeds op rekenen
Alles is prima
Snelle service en steeds gevonden wat ik zocht
Snelle levering, netjes verpakt. Communicatie over levering.
Veel keuze aan producten
Niets dan lof
Super
Altijd goedeprodukten.
Het is steeds een snelle en correcte levering .
producten goed en op tijd, klantenservice matig
bestellingen waren prima in orde!
Ben heel content over de producten
jullie hebben een zeer uitgebreid assortiment