Rene

Snel geleverd, product als beschreven!

Birgit

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten

Petra

Enorm goede producten, snelle levering en fijne hulp als je vragen hebt!!!

blijf zo doorgaan!!!

Soms moeilijk iets vinden. Zoek ik bankerbakkersroom komt het hele assortiment ervoor

Dalia

Niks

Kelly

Je kan alle bakbenodigheden vinden op de site.

Soms vind ik het jammer dat er niet meer recepten op de site staan ter inspiratie.

Marion

Zeer positief

nvt

Hele fijne webshop. Zeer ruim assortiment. En altijd een fijne uitleg waar je de producten voor kunt gebruiken. Ik als beginnend taarten bakker vind het soms lastig met de producten. Wat kan je bv... Hele fijne webshop. Zeer ruim assortiment. En altijd een fijne uitleg waar je de producten voor kunt gebruiken. Ik als beginnend taarten bakker vind het soms lastig met de producten. Wat kan je bv waar voor gebruiken. Maar dit wordt allemaal keurig netjes uitgelegd.

Bij een X aantal producten hebben jullie een how to filmpje. Dit zie ik persoonlijk graag ook bij andere producten zoals icing products en dergelijke.

Hanne

Ik ben heel tevreden over deleukstetaartenshop.nl! Ik heb er altijd al mijn bakspullen gekocht en altijd heel tevreden. Ze zetten handige filmpjes online waardoor je weet hoe je tools moet... Ik ben heel tevreden over deleukstetaartenshop.nl! Ik heb er altijd al mijn bakspullen gekocht en altijd heel tevreden. Ze zetten handige filmpjes online waardoor je weet hoe je tools moet gebruiken, de website heeft handige zoekfuncties,... en ze zijn SUPER vriendelijk, je krijgt meteen antwoord als je vragen hebt of ze sturen heel snel een vervangproduct als iets stuk is!

leveringskosten vind ik persoonlijk duur, maar ik begrijp 100% dat ze dit moeten aanrekenen. (anders moeten ze het toch verrekenen in de prijs van de producten, dus dan heb ik het liever op deze... leveringskosten vind ik persoonlijk duur, maar ik begrijp 100% dat ze dit moeten aanrekenen. (anders moeten ze het toch verrekenen in de prijs van de producten, dus dan heb ik het liever op deze manier) Voorheen was het vanaf 50€ gratis levering, nu vanaf 70€, dat is jammer