Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Super goed op tijd en snel en klantvriendelijk top aanrader ?

Ja

Danny Smulders

Zeer goed, gaven netjes een belletje wanneer ze er bijna waren.

Vriendelijk, juiste afspraken, duidelijke informatie

Sabrina

Zeer goede service!

Vriendelijke, hardwerkende en meedenkende chauffeur

Een iets exactere tijd voor het afhaaladres had ik fijn gevonden. Ik moest daar zelf ook aanwezig zijn maar kende de mensen niet. Dus heb nu best lang in de auto voor de deur zitten wachten.

Ik was even bang dat het een flop zou worden omdat ze zeiden dat mijn kast niet naar boven gebracht zou kunnen worden maar ze hebben het heel goed opgelost en ik ben erg blij dat mijn kast netjes en... Ik was even bang dat het een flop zou worden omdat ze zeiden dat mijn kast niet naar boven gebracht zou kunnen worden maar ze hebben het heel goed opgelost en ik ben erg blij dat mijn kast netjes en onbeschadigd in de kamer staat .
Andy en Juost hart stikke bedankt dat jullie het toch wilden proberen

Ze proberen toch een oplossing te zoeken

Duidelijker aan geven waar je moet zijn als ze komen ik was onderweg naar de winkel toen ze belde dat ze al onderweg naar mijn huis waren.

Super, goeie service. Vriendelijke sjouwfeurs, Andy & Joost.

Ricardo en Ruben hebben mij super goed geholpen met de verhuizing van mijn nieuwe meubels van de winkel naar mijn huis.

Snelle reactie per email met de planning
De sjouwfeurs Ricardo en Ruben hebben hard gewerkt om alles naar binnen te halen en ook de spullen in elkaar te zetten. Mannen bedankt daarvoor!

Harrie Weijtens

Een hele goede en perfecte uitvoering van de opdracht. Ondanks dat het op zeer korte termijn uitgevoerd moest worden is er met de nodige flexibiliteit van beide kanten een tijdstip... Een hele goede en perfecte uitvoering van de opdracht. Ondanks dat het op zeer korte termijn uitgevoerd moest worden is er met de nodige flexibiliteit van beide kanten een tijdstip afgesproken. Wij stonden klaar en Meubeltaxi op het afgesproken tijdstip ook. Vakkundigheid en vriendelijkheid van de sjouwfeur. In een woord perfect.

Flexibiliteit en prijszetting.

Zo door gaan.