Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Goede communicatie, tijdige levering

N.v.t.

Sylvie van der wulp

Snelle bevestiging, eerlijke prijs, nette sjouwfeur die belde of hij ook iets eerder langs kon komen

Snelle reactie tijd, eerlijke prijs, goede service

Een pinautomaat zou wel handig zijn

K. Madsen

Absolutely 100% satisfied with their service. Felt I was in good professional hands all the way from preparation of moving my things until arrived at my new home in Switzerland.

English speaking, well educated and well mannered.

Not really.

Goed.

Geen.

op tijd, vlot werken, vriendelijk

Correct en vriendelijk

Lilian van Berkel

Heel goed

Hele leuke chauffeurs. Yannick en Djay. Plezier in hun werk. Spullen netjes naar de zolder gebracht

Eppo Lubberts

Zeer tevreden. Onze vragen werden snel beantwoord en de levering is vlekkeloos verlopen en op tijd!!

goede communicatie en stipt.

misschien een telefoonnummer om vanuit Belgie bereikbaar te zijn.

j v donge

Super goed was netjes op tijd en gaf van te voren aan dat hij onderweg was

Heel goed, mensen zijn aardig, het ging lekker snel maar vooral heel professioneel.

De sjouwfeurs waren heel persoonlijk en de actie ging super snel maar wel met professionaliteit. Ze hebben overall mee geholpen en ik had alles netjes mee genomen zonder schade.

Weinig te zeggen, meer dat je de locatie van te voren beter weten, dat het net lijkt dat jullie echt voorbereid zijn. Ik moeste aan de sjouwfeurs uitleggen waar de garage was terwijl het niet zo... Weinig te zeggen, meer dat je de locatie van te voren beter weten, dat het net lijkt dat jullie echt voorbereid zijn. Ik moeste aan de sjouwfeurs uitleggen waar de garage was terwijl het niet zo moeilijk te vinden is.