Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Suzanne van Oostenbrugge

Heel fijn! Marco kwam bij ons voor de verhuizing van de piano. Zeer nette jongen die netjes te werk ging.

Het is super fijn dat het zo snel kan, de prijs is ook heel netjes!

Casper van Eersel

Positief. De chauffeur was vriendelijk, ruim op tijd, leende zijn hondje nog uit voor het naar binnen rollen van de zware boekenkast en accepteerde al mijn munten voor betaling van de nota. Al met... Positief. De chauffeur was vriendelijk, ruim op tijd, leende zijn hondje nog uit voor het naar binnen rollen van de zware boekenkast en accepteerde al mijn munten voor betaling van de nota. Al met al ging het vlekkeloos.

Vriendelijk, accuraat, behulpzaam.

Niet.

Prima dienstverlening

Zeer klantvriendelijk, goede afhandeling van de verhuizing

Top

duidelijke afspraken, meedenken

alles was perfect

G. Aertsen Katwijk

Bijzonder prettig.

gaan tot het uiterste om te helpen (tot het verwijderen en weer terugzetten van deuren toe bij grote stukken !); beleefd, gezellig.

Goede prijs -en kwaliteitverhouding

ja de verschafte informatie via email

n.v.t.

R.Halbersma

Snel goed en degelijk.

Snel en goed.

Geef die man die bij ons is geweest een nieuwe steek wagen.

Samira Haddad

Vriendelijk, goede service, professioneel

professioneel, vriendelijk, sterke sjouwfeur

beter afstemmen over het tijdstip. Aanvankelijk was afgesproken na 15.00 uur. Via de telefoon werd mij gevraagd of het eerder kon, maar degeen waar de piano moest worden opgehaald zou niet thuis... beter afstemmen over het tijdstip. Aanvankelijk was afgesproken na 15.00 uur. Via de telefoon werd mij gevraagd of het eerder kon, maar degeen waar de piano moest worden opgehaald zou niet thuis zijn. Die bleek achteraf dus wel even thuis te zijn.
Nu stond de Meubeltaxi prompt voor mijn neus met de piano in de auto. Het is toevallig dat ik een man bij mij had thuis die helpen kon, anders had ik met mijn handen in het haar gezeten.