Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

B

Ik heb de meubeltaxi als goed ervaren.
Wat ik eigenlijk gevaarlijk vond was, dat bij het naar boven brengen van de machine geen draagbanden werden gebruikt.
Gelukkig is alles goed naar...
Ik heb de meubeltaxi als goed ervaren.
Gelukkig is alles goed naar boven gekomen.

NORMAAL

Eigenlijk hadden er draagbanden voor het naar boven brengen van de wasmachine gebruikt moeten worden:voor zover mogelijk. Voor de veiligheid van uw eigen personeel.

Chris Moerkerken

Prima ( zie email)

Snelheid en accuratesse

2e chauffeur heeft zich ruim 2 uur verreden door een foutieve ingave van de bestelling. Goede tomtom is essentieel.

Zeer correct, keurig op de afgesproken tijd aanwezig op zowel afhaal- als aanleveradres. Helemaal goed. Moet ik iets laten vervoeren dan kom ik zeker weer terug.

Kundige sjouwfeur die de piano met respect behandelde.

Alles goed, zou geen verbetertips kunnen geven.

Henk van Mulligen

Op tijd aanwezig, vriendelijk personeel en een zeer efficiënte werkwijze. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Volgende keer weer.

Zie boven

Uitstekend

Ervaring, veilig, snel.

Goed.

Nee, via leverancier.

Nee.

Wij zijn te vrede en de man de kast ons gebracht is vriendelijk.

ik geef een 10 punt

kathie somerwil, amsterdam

(Bewerkt)

Uitstekend in alle opzichten. Heel efficiënte communicatie, keurig op tijd, zeer beleefd en behulpzaam, heel snel afgehandeld en bij bestemming was hetzelfde oordeel. Dit is de eerste maar zeker... Uitstekend in alle opzichten. Heel efficiënte communicatie, keurig op tijd, zeer beleefd en behulpzaam, heel snel afgehandeld en bij bestemming was hetzelfde oordeel. Dit is de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik De Meubeltaxi ga gebruiken. Beter kan zeker niet.

een zeer tevreden klant

Ja, de afhaalwagen was 10 minuten eerder dan afgesproken en dat kwam heel goed uit.

Zeer goed

Wordt snel geregeld voor een nieuwe afspraak en de mogelijkheden daar in. Ga zo door.

Als onbetrouwbaar en slecht

Op tijd komen, zich aan de afspraak houden en terugbellen als dat wordt beloofd.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Wij waren 6 minuten te laat en u heeft vervolgens 20% korting gehad.
Mijn excuses dat we ons niet aan de afspraak hebben gehouden.
M. Kat