Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Erg positief

op tijd, beleefd

nee

Goed geregeld via de website reserveren en het bezorgen was oké.

Keuze mogelijkheden bij reserveren en duidelijkheid over de prijs.

Klantvriendelijke bezorger Maarten

Enthousiast

Goed te bereiken, denken mee, kundig

Sjouwfeur was ervaren.
Communicatie was helder

Standaard aanbod belletje geven even voor aankomst, indien dat een ander adres is.
We hebben er nu om gevraagd.

Riet Verlinde, particulier.

Zeer goed.

De keurige en beleefde verhuizers en ook hardwerkende mannen.
De communicatie is prima. Na het eerste telefoontje gaat alles per mail.
Er wordt direkt op gereageerd. Keurig op tijd. Niet...
De keurige en beleefde verhuizers en ook hardwerkende mannen.
De communicatie is prima. Na het eerste telefoontje gaat alles per mail.
Er wordt direkt op gereageerd. Keurig op tijd. Niet te beroerd om iets extra's te doen.
Chapeau.

Neen

Vriendelijk personeel, zowel de klantenservice als de sjouwers, maar de kwaliteit van de sjouwers was beneden de maat vergeleken met mijn ervaring met andere verhuisbedrijven.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

De professionaliteit van de sjouwers was niet van goede kwaliteit. Het verplaatsen van de wasmachine of koelkast over drempels ging zonder enige souplesse. Tevens het vervoeren van de piano ging... De professionaliteit van de sjouwers was niet van goede kwaliteit. Het verplaatsen van de wasmachine of koelkast over drempels ging zonder enige souplesse. Tevens het vervoeren van de piano ging niet voorzichtig. Mij werd aangeraden om dit door twee personen uit te laten voeren, echter met vier man is er alsnog een stukje hout van de piano afgegaan. De piano was ook het enige meubelstuk dat ik in de offerte als bijzonderheid had aangegeven om deze in te laten pakken, maar dit is totaal niet gebeurd, zelfs niet met lakens.
De verhuislift had ik bij de verhuizing erbij besteld. Zelf hoefde ik geen tijdsslot hiervoor in te vullen, alleen ja of nee aanwezig. Echter duurde het verhuizen uit het oude huis langer dan de sjouwers dachten, want de verhuislift stond al een half uur te wachten voordat wij bij het nieuw huis waren. Na een half uur gebruik ging de verhuislift weg en moesten we met z'n allen de meubels via de trap in het huis krijgen. Daardoor waren we 20 min langer bezig dan de geplande tijdsslot van 3 u, waardoor ik 90 euro extra moest betalen terwijl dit door een inschattingsfout van hun zijde afkwam.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor het schrijven van een recensie. Ik heb uw feedback voorgelegd aan de betrokken Sjouwfeurs om er een beter beeld van te krijgen. Ik vat uw feedback als volgt samen:
- De professionaliteit van de sjouwers was niet van goede kwaliteit
- Het verplaatsen van de wasmachine en koelkast ging zonder souplesse
- Het vervoeren van de piano ging niet voorzichtig
- Er is een stukje hout van de piano gegaan
- De piano had ingepakt moeten worden
- De verhuizing duurde langer dan verwacht en dit leidt tot meerkosten
Graag voorzie ik u hierop kort van reactie.
Over de professionaliteit van mijn medewerkers respecteer ik uw mening. Het gros van onze klanten deelt uw mening gelukkig niet. U bent geholpen door 3 Sjouwfeurs met een gezamenlijke werkervaring van 4.000 uur.
De wasmachine en koelkast zijn verplaatst op meubelrollers. Er moest een hoge drempel overwonnen worden en hier zijn de items voorzichtig overheen getild. Deze wijze van aanpak is gebruikelijk onder verhuizers.
U zou zelf voor 2 helpers zorgen. Deze waren bij het vervoer van de piano niet beschikbaar, met als gevolg dat onze 3 Sjouwfeurs de piano samen met de verhuislift operator op de verhuislift moesten tillen. Dit is eigenlijk te zwaar en hadden zij ook mogen weigeren. Het is uiteindelijk wel gedaan, hoe lastig het ook was.
Indien u schade heeft, dan kunt u deze schade bij ons melden. De procedure hiervoor is u medegedeeld in de bevestiging.
U had inderdaad verzocht dat de piano ingepakt moest worden. Dit is onder tijdsdruk niet gebeurd en had even met u overlegd moeten worden. Mijn excuses voor deze miscommunicatie.
Met die tijdsdruk kom ik gelijk bij het laatste punt. U heeft bij ons een pakket afgenomen waarbij u 3 uur de beschikking had over 2 verhuiswagens en 3 Sjouwfeurs. U heeft ons nooit verzocht een inschatting te maken over de duur van uw verhuizing. Indien u dit had gewenst, dan hadden wij ook veel meer informatie van u nodig gehad. Tijdens de klus bleek al gauw dat de bestelde tijd ontoereikend was voor de door u gewenste werkzaamheden. Gevolg is dat e.e.a. is uitgelopen en dat dit problemen leverde voor de agenda van de verhuislift. Dit hebben de Sjouwfeurs uiteindelijk goed opgelost, door het laatste deel van de boedel in een treintje over de trap te vervoeren. Dit had met de verhuislift weinig sneller gegaan.
Gevolg van de overschrijding van de door u bestelde tijd, is dat u meerkosten in rekening zijn gebracht.
Ik hoop hiermee wat meer achtergrondinformatie te hebben verschaft.
M. Kat

Susanne

Er was wel netjes gebeld om 14:00 maar helaas was er erg druk voor de chauffeur. Tijdsindicatie was verre van juist, er was 13:15-14:15 gegeven, maar hij was pas 15:00 op de 1e locatie.
Chauffeur was erg vriendelijk, netjes en beleefd.

een hele goede website, heel makkelijk alle stappen door te lopen, ziet er netjes, overzichtelijk en snel.
Vriendelijke en capable personeel

Iets eerder bellen dat er vertraging is, want de 1e locatie was een vriendin die mij een kast gaf, dus zij hebben hun plannen 2 uur moeten uitstellen.

G. Vergouwe

Zeer fijn om mee samen te werken

Dag voor kerst in de avond gemaild en op 1ste kerstdag antwoord dat het geregeld werd

Geen, ging super

Linda Troisfontaine

Erg goed.

Stipt op tijd, snel, zorgvuldig en goedgehumeurd!

Nee.

Prima ervaring. Sjouwfeur en een helper (ikzelf) zijn voldoende voor transport van piano van begane grond naar begane grond.