Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Bart

Uitstekende service, afspraken worden goed nagekomen.

De servicegerichtheid: 5 min tevoren bellen wanneer men al in de buurt is. Tijd goed nagekomen. Piano vervoer prima gedaan.

kan ik niet zo bedenken.

Noel en Martin zijn super sjouwfeurs die een goed inzicht hebben en geweldig hebben geholpen. Kasten waarvan wij dachten dat het niet mogelijk was ze naar boven te krijgen via onze trap hebben zij... Noel en Martin zijn super sjouwfeurs die een goed inzicht hebben en geweldig hebben geholpen. Kasten waarvan wij dachten dat het niet mogelijk was ze naar boven te krijgen via onze trap hebben zij boven gekregen!

De informatie op de website is duidelijk en het reserveren gaat gemakkelijk via een stappenplan. De sjouwfeurs zijn vriendelijk en behulpzaam.

Jeroen

Henri en Sven van De MeubelTaxi deden hun werk snel en vakkundig en lieten de verhuizing zeer soepel verlopen.

Vakkundig en duidelijk.

Achter contant betalen is wat lastig, liever vooraf met Ideal of achteraf met pin of een factuur+bankoverschrijving

Marieke

Heel goed, vriendelijk en prpfessioneel

Duidelijke informatie en offerte en scherpe prijs

We hadden een wagen met laadklep besteld en de wagen die kwam was zonder laadklep, maar dankzij de goede sjouwfeur leverde dat verder geen problemen op.

Ok

sven

Jan van Steen

Zeer prettig en professioneel. Tijdig contact opgenomen over exacte aankomsttijd.

Zeer aardige en meedenkende "sjouwfeurs" met gevoel voor humor en zeer professionele uitstraling. Een aanrader voor dit soort verhuisklussen.

Absoluut niet !!!

Zeer positief. Bij vertraging werd er meteen gebeld om dat door te geven en daarna werd ik op de hoogte gehouden.m

Prima sjouffeurs. Goede prijs /kwaliteit verhouding.

J. Stigter

Heel goed!

Goede sterke sjouwfeur en alles in een handomdraai in huis!

Zeer positief. Met name de sjouwfeur. Vriendelijk, netjes, voorzichtig, en was pas tevreden toen de piano helemaal goed op z'n plek stond. Wereldgozer.

Als zeer positief

Snel en goed contact.