Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Ineke Hali

Aardige jongen. Niet prettig om maar 20 minuten te hebben. Ik zou persoonlijk voor jullie niet meer kiezen hierdoor.

Behulpzame jongen

Ik wil dit systeem niet meer dat je 20 minuten hebt voor alles! Ik zal hiervoor ook niet meer kiezen.

H. Buijtelaar

Chauffeur erg be,hulpzaam

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Kok,
Beste Kok,
Hartelijk dank voor uw recensie. 60 euro voor 5 minuten zou inderdaad (meer dan) redelijk aan de dure kant zijn. Wij hebben voor u een bank vervoerd en hebben u hiervoor een prijs aangeboden van 59 euro waarmee u akkoord bent gegaan. Uiteindelijk zijn wij hier 30 minuten mee bezig geweest. Reken daar de 30 minuten bij die wij nodig hebben gehad om bij u te komen en dan helpt dit misschien tot een wat andere kijk.
M. Kat

Heel goed

vriendelijke service

Prettig

vriendelijk personeel

vaste prijzen

Prettig was makkelijk geregeld en optijd geleverd

Fijn en goed geregeld

Redelijke prijs en goede service. De chauffers waren optijd, super klant vriendelijke.

De chauffeurs helpten graag meedenken om mijn bed toch mijn kamer in te krijgen nadat het ze via de trap niet is gelukt.

Misschien wat proactiever zijn qua planning. Ik heb aangegeven dat ik elke moment van maandag 5/12/2016 kon, maar omdat ik de bus neem ben ik vaak niet op de hoogte van de druke tijdens bepaalde uren

Strikt op tijd en zeer behulpzaam.

Simone

Snelle service, vooraf goede communicatie en het verhuizen van mijn bank met de verhuislift was zo gepiept. Extra shoutout naar sjouwfeur Sven!

Prettig en helder

Netjes 20 minuten voor aankomst gebeld