Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Ben zeer tevreden over de bezorging en de bezorger.

De prijs van de rit klopt volgens mij niet. Heb eerder gebruik gemaakt van de meubeltaxi en toen moest ik 35 euro betalen. Nu was het 43.50. Mijn dochter die verder weg woont moest 30 euro betalen.... De prijs van de rit klopt volgens mij niet. Heb eerder gebruik gemaakt van de meubeltaxi en toen moest ik 35 euro betalen. Nu was het 43.50. Mijn dochter die verder weg woont moest 30 euro betalen. Daar zou ik graag uitleg over willen

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Bedankt voor het schrijven van uw recensie. Ik ben even de historie in gedoken om u antwoord te kunnen geven op uw vraag over de tarieven.
De afstand tussen uw woning en de...
Beste Anoniem,
De afstand tussen uw woning en de winkel is iets meer dan 5 kilometer en het bijbehorende tarief is €43,50. Tot 5 kilometer is het tarief €35 en daarboven komt er €8,50 per 5 kilometer bij.
U heeft eerder dit jaar van ons gebruik gemaakt en toen inderdaad €35 betaald. Dit kwam door een fout in ons systeem en dit is inmiddels gecorrigeerd. U heeft toen 'geluk' gehad met het lagere tarief.
Ik begrijp uw verwarring wel en mijn excuses dat dit is ontstaan.
Ik heb uw opmerking over uw dochter niet kunnen achterhalen, omdat ik hier geen verdere gegevens van had. 30 euro klinkt als een bijzonder verhaal, omdat dit nooit als tarief bij ons is gehanteerd.
Ik hoop u hiermee duidelijkheid heb verschaft omtrent onze tarieven.
M. Kat

Top!

Uiterst correct aan de telefoon, goed geïnformeerd. Opdrachtbevestiging overzichtelijk. We hadden een wijziging doorgegeven die snel en correct werd herbevestigd. Fijn een half uur van tevoren een... Uiterst correct aan de telefoon, goed geïnformeerd. Opdrachtbevestiging overzichtelijk. We hadden een wijziging doorgegeven die snel en correct werd herbevestigd. Fijn een half uur van tevoren een belletje van de sjouwfeur die op de minuut precies aanwezig was op de afgesproken plek. Meubels werden zorgvuldig behandeld en sjouwfeur was aardige vent. Al met al waren onze spullen met 30 minuten van de ene naar de andere kant van de stad gebracht. Compliment!

Ik ben een kritisch persoon, maar zou niets weten.

Anjori Bas

Erg goed!

Netjes geregeld, goede service.

Zeer goede service. Erg vriendelijke en behulpzame Sjouwfeur die ons rustig heeft begeleid met het binnen krijgen van onze nieuwe bank.

Klantvriendelijkheid, expertise.

Nelly

Helemaal prima! Netjes en op tijd afgeleverd.

vriendelijke chauffeur en sjouffeur die de kast bij mij ook nog even in elkaar hielpen zetten.

Erg goed! Zeer vriendelijke en snelle medewerkers! En erg professioneel!

Een afspraak maken ging erg makkelijk en snel! En de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!
De chauffeurs waren erg vriendelijk en behulpzaam en gaven zelf nodige tips voor de piano!

Freek Mager

Flexibel, punctueel en top service!

f.j. molenaar

Snelheid

vriendelijk

Van Dijk

Prettig

men hoeft niet per se online te reserveren, kan ook telefonisch met vriendelijk personeel en een duidelijke uitleg

Geweldige service (op zondag!)

Website goed, telefonisch contact goed, sjouwfeur attent.

Geen, ben zeer tevreden.