Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Als goed, accuraat en op tijd.

Eenvoudige aanmelding via internet;
Snelle prijsopgave en bevestiging;
goede berichtgeving over afhaal- en aankomsttijd;
Efficiënte hulp bij in- en uitladen.

nee.

ja, vooraf aangeven welke informatie benodigd is.

Geweldig

een zeer aardige man, behulpzaam en mooi op tijd

Helemaal zoals ik had gedacht

Op tijd en doen wat ze beloven

Alles ging goed

Cor

Goed en netjes.
Service top
Toekomst ga ik er meer van gebruiken en zeker aanraden nij andere

Netjes en meedenken

Kan ik niks verzinnen top

Snel, vriendelijk, goede service voor een goede prijs.

Dat een verhuizing op zeer korte termijn kan plaatsvinden

Een pinapparaat, zodat de sjouwfeur niet met zoveel contant geld hoeft rond te lopen

Door uw zeer plezierige,adequate medewerker en prijs is mijn ervaring met De Meubeltaxi positief.

Zie boven

Mogelijk optimaliseren van sjouw - til atributen voor uw medewrkers

C van Schie

De meubeltaxi heeft onze verhuizing van de inboedel gedaan. De sjouwfeurs Maarten en Jeffry zijn vriendelijk en hebben veel werk uit handen genomen.

Goede informatie via e-mail ontvangen. De waardevolle spullen werden extra beschremd. Het kunnen samenwerken met ervaren verhuizers.

Jasper

Heel erg positief! Snelle service, op tijd en voordelig.

goede equipment bij zich om snel te verhuizen.

de sms-bevestigingen komen vanaf een Turks nummer, da's vreemd maar niet onoverkomelijk.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Jasper,
Dank voor uw recensie. Wij versturen de sms vanaf ons nummer 09007755999. Sommige telefoons vervangen de eerste 0 door een +. Misschien dat u dit verwart voor een Turks nummer...
Beste Jasper,
Dank voor uw recensie. Wij versturen de sms vanaf ons nummer 09007755999. Sommige telefoons vervangen de eerste 0 door een +. Misschien dat u dit verwart voor een Turks nummer :)
M. Kat

M.H. Putters

Fantastisch. Aardige jongens. Beleefd. Behulpzaam. Voorzichtig. Beetje duur.

Al genoemd

Nee, het noemen van een prijs voor iedere handeling kwam in eerste instantie vreemd over. Ik verwachtte onder druk gezette mensen met dollartekens in hun ogen, die nergens tijd voor zouden hebben,... Nee, het noemen van een prijs voor iedere handeling kwam in eerste instantie vreemd over. Ik verwachtte onder druk gezette mensen met dollartekens in hun ogen, die nergens tijd voor zouden hebben, maar het viel reuze mee. Foto van het team was heel verhelderend. Leuke jonge ploeg, die er zin in hebben. Gebruik die foto. Je beste visitekaartje. Alles was duidelijk en goed georganiseerd. Bedankt.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste M.H. Putters,
Beste M.H. Putters,
Dank voor uw recensie! Uw feedback is zeer nuttig. Wij hebben bij u een bank bezorgd en dan hanteren wij een basistarief waarbij u bij uitloop meer gaat betalen. Wij zien dit als een eerlijke prijsstelling waarbij je betaalt voor wat je gebruikt. Ik kan mij uw overdenking goed voorstellen en gelukkig heeft u ervaren dat wij niet met de dollartekens in de ogen werken. Dit maakt wel duidelijk dat wij dit misschien nog duidelijker kunnen communiceren om ongerustheid te voorkomen.
Ons team is inmiddels al eens stuk groter dan op de foto. Volgend jaar hebben wij een nieuwe fotoshoot in de planning en de resultaten zullen wij dan zeker goed naar voren laten komen in onze communicatie.
M. Kat