Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Makkelijk te regelen, transparant over kosten, denken graag mee.

Ik had gevraagd of piano meekon, maar dat bleek niet te kunnen. Met iets meer overleg (hoe groot is de piano, dan hadden we geweten dat ie gekanteld niet gepast had) hadden we dit kunnen weten. Ik had gevraagd of piano meekon, maar dat bleek niet te kunnen. Met iets meer overleg (hoe groot is de piano, dan hadden we geweten dat ie gekanteld niet gepast had) hadden we dit kunnen weten.
Ook werd geschat dat een kast niet paste omdat ie een hoek naar de gang niet kon maken, maar dat hebben we de dag erna gedaan en ging makkelijk.

Ekkers

Prima, duidelijk , in de opgegeven tijdsvak bezorgd voor een goede prijs.

Fantastische service; snel en efficient.

Snelle reactie, behulpzaamheid van maarten. Ik vond het ook fijn dat Maarten zowel planner aqls sjouwfeur was. Misschien moet je dat ook aan de telefoon zeggen als je belt voor de afspraak.

Het postcodesysteem bleek niet te kloppen. Het adres dat gegenereerd werd was niet juist. Zie ook boven onder sterke punten.

Ben Hilgers

Als zeer goed, in alle opzichten.

extra sterk punt is het meedenken met de klant voor de beste opties, men is zeer flexibel, bovendien is het de prijs het meer dan waard.

Alles goed, zal het zo weer doen.

Werkt prima, zoals beloofd

ISV Gouda & Omstreken

Heel handige service.

molenaar

Het contact verliep wat chaotisch

beter en sneller contact

Louis

Prima service, value for money!

Afspraak = Afspraak
Uitstekende informatie
Klantvriendelijk

Peter De Jong

Bankstel vanuit profijt snel naar huis bezorgd, echter had profijt ook een cadeau mee gestuurd met het bankstel.
Dit cadeau was door de meubel taxi aan de verkeerde mensen gegeven en vervolgen heb ik deze hele dag moeten bellen om dit uit te zoeken, waarop de eigenaar van de meubel taxi zei het op te lossen en zou worden opgestuurd inmiddels een week verder en niks.

Snel, onzorgvuldig en laks

kom uw beloftes na!