Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

De kwaliteit van de service is ons goed bevallen !

Kornman

Top!

Aardige snelle voorzichtige positieve sjouwfeurs!

Uitstekend

Petra

3x dezelfde dame aan de telefoon gesproken, kon geen van mijn vragen beantwoorden, werd niet doorverbonden, niets.
Bij 4x bellen een andere dame aan de telefoon, deze kon mij wel normaal te...
Bij 4x bellen een andere dame aan de telefoon, deze kon mij wel normaal te word staan.
De jongens waren TOP!

De sjouwfeur en extra sjouwer waren top!

Als ik bel naar een informatienummer verwacht ik iemand die vragen kan beantwoorden, kan diegene dat niet omdat deze bijvoorbeeld net nieuw is, laat deze dan altijd doorverbinden naar een persoon... Als ik bel naar een informatienummer verwacht ik iemand die vragen kan beantwoorden, kan diegene dat niet omdat deze bijvoorbeeld net nieuw is, laat deze dan altijd doorverbinden naar een persoon die wellicht wel de vragen kan beantwoorden. Het telefonisch contact was teleurstellend. Daardoor waren jullie mij als klant bijna misgelopen.

Aukje

Zeer positief! De jongens hebben heel hard gewerkt.

Denken goed mee en weten precies waar ze het over hebben.

Meer accurate aankomsttijd op de dag zelf. Met een dagje verhuizen is het lastig een uur in huis te blijven wachten.

Bezorgers werken als team goed samen .

Heel goed!

De mannen waren rustig, goed doordacht en gaven goede aanwijzingen bij het verplaatsen van de piano!

Wat mij betreft niet. Maar dit was dan ook de 2e keer dat we de meubeltaxi lieten komen. Dus we hadden al goede verwachtingen. En die zijn waargemaakt!

JMEC

Top!!

Toppers van Sjouwfeurs!

Ga zo door!

Jolanda de Jonge

Zeer positief, goede medewerker en alle meubels keurig in de vrachtwagen gezet. We zijn zeer tevreden!

Vriendelijk en snelle sjouwfeur Yannick, ik zou hem zo aanbevelen!

Het is goed zoals het is!