Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Linda Kanters

Zeer professioneel en zeer kundig. Weten van aanpakken. Aardige mannen!

Zeer klantvriendelijk, want ze dachten echt met ons mee om zoveel mogelijk mee te krijgen. En het is allemaal gelukt ?

Niet nodig!

Cool!Tango

Zeer prettige organisatie!

Prettige sjouwfeurs en die snel, efficiënt en zorgvuldig werken.

Anna

Zeer prettig, erg efficient. Medewerkers zijn erg behulpzaam en vaardig.

Snel en prettige klantenservice. Duidelijke afspraken en bevestigingen. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en werken efficient en vaardig.

Ik had 3u gereserveerd, uiteindelijk 1u besteed. Tijdsbesteding is lastiger in te schatten. Mogelijke informatie met inschattingen/richtlijnen hierbij zou helpen (of bijvoorbeeld een 50% retour van... Ik had 3u gereserveerd, uiteindelijk 1u besteed. Tijdsbesteding is lastiger in te schatten. Mogelijke informatie met inschattingen/richtlijnen hierbij zou helpen (of bijvoorbeeld een 50% retour van niet-benutte uren of een dergelijke regeling) zou uw diensten nog toegankelijker kunnen maken.

Paul Hendrix

Uitstekend!

Snel maar voorzichtig verhuisd. Aardige jongens.

Nee.

dirk

Luisteren goed naar de klanten, flexibel, komen de afspraken na, doen het goed, volledig tevreden na afloop.

De laatste keer moest ik rekening houden met een derde partij (verkoper goederen) en het kostte moeite om een afspraak te maken. Wellicht is hier weinig aan te doen als jullie een volle agenda... De laatste keer moest ik rekening houden met een derde partij (verkoper goederen) en het kostte moeite om een afspraak te maken. Wellicht is hier weinig aan te doen als jullie een volle agenda hebben.

Karin Moerkerken

Zeer tevreden, topbedrijf!

Duidelijke en snelle informatie en de opdracht snel gedaan.

Oliveira

Zeer goed

Duidelijke afspraken,en doen wat er beloofd wordt.

Voor mij geen verbeterpunten , gewoon goed

Elena

Heel goed

professioneel

Anne

Heel positief; de verhuizing werd een stuk makkelijker en er werd goed meegedacht!

N/a

N/A

Yasuko Kimura

Amazing experience!?As good as Japanese quality!!

Punctual, fast, efficient, friendly and professional !

Nil