Jan

Zeer tevreden

Hier al meerdere keren posters met eigen afmeting besteld en elke keer aangenaam verrast over de kwaliteit en de vlotte bezorging. Het bestelproces werkt heel goed en voor helder en snel advies kun... Hier al meerdere keren posters met eigen afmeting besteld en elke keer aangenaam verrast over de kwaliteit en de vlotte bezorging. Het bestelproces werkt heel goed en voor helder en snel advies kun je hier ook terecht!

Taverne Charmant

Erg tevreden!

zeer snelle service en goede klantenservice, schappelijke prijzen

Combolutie

Goed, alleen de bezorger heeft het pakket gewoon voor de deur achtergelaten. Niet zo netjes.

snelle levering, goede kwaliteit, goedkoopste optie voor onbedrukte meshdoeken

Haarsalon Marjolein

Super begeleiding met het ontwerp voor een vlag

Goed bereik
Vriendelijk personeel
Vakkundig

J v. Dijken

Zeer tevreden

Snelle levering, goed verpakt en denken mee

Tuinfreak

Mooie posters mooie kleuren en super snel geleverd

Makkelijke website en snel geleverd. Ruim voor de aangegeven geplande datum

Ruud de Graaf

Een geweldige tuinposter door hun laten maken van een door mijn dochter gemaakte foto van 1 bij 2 meter van een schotse hooglander voor 28 Euro! Tijdens het bestellen kreeg ik de waarschuwing dat de... Een geweldige tuinposter door hun laten maken van een door mijn dochter gemaakte foto van 1 bij 2 meter van een schotse hooglander voor 28 Euro! Tijdens het bestellen kreeg ik de waarschuwing dat de resolutie te laag zou zijn maar dat viel uiteindelijk reuze mee. Omgerekend zat ik op net niet de helft (74dpi) van hun minimum eis van 150dpi. Productie en verzenden duurde 4 werkdagen. Op dinsdag besteld en op de daaropvolgende maandag binnen. Netjes!

Goede kwaliteit voor een relatief lage prijs en personeel dat meedenkt!

Restaurant M

Super service

Goed advies en snelle levering

Joost

Snelle, kwalitatief goede levering!
De medewerkers van het bedrijf zijn klantvriendelijk, denken mee en gericht op een goede afhandeling.
De website is complexer en niet echt handig te...
Snelle, kwalitatief goede levering!
De website is complexer en niet echt handig te bedienen. Ik heb vier keer gebeld voordat het me gelukt was de order goed te krijgen via de website. De dame die me keer op keer te woord stond was geduldig en begeleidde me goed.
Ze had denk ik door dat het om een spoedlevering ging, want de volgende dag was het product al bezorgd, terwijl er 3 dagen voor stond.
Top ervaring dus!

-de telefonische service
- het meedenken, maar mij zelf laten beslissen
-extra voorbeeld sturen
- de super snelle levering

Vervliet

Kwaliteit was veel beter als verwacht! Super mooi. Levering vlot en op tijd ?????

Zeer kwaliteitsvol product