E. de B
Keurig, bestelling ontvangen binnen enkele dagen.
Aantal maanden geleden een stoel besteld, nog niet geleverd, geen reactie op e-mails, niet telefonisch bereikbaar, is dit wel een echt bedrijf. Maak me zorgen
Slecht
Goede prijs kwaliteit verhouding en levering volgens afspraak
KUT
Super
Prettig en betrouwbaar!
Snel en goede kwaliteit
geen opmerkingen, alles is vlot verlopen. Offerte, bestelling en levering. Heb enkel een keer moeten bellen voor iets meer specifieke info over de levering omdat dat even op zich liet wachten. Maar voor de rest alles super vlot en vriendelijk verlopen
Het product voldoet aan onze verwachtingen
Besteld en door hun super snel geleverd.
Super snel geleverd, mooie spullen voor weinig geld
Snel en efficiënt!
Goede ervaringen met dit bedrijf na bestelling eettafel
lamp konijn
DesignOnline24 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DesignOnline24 heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Prettig en betrouwbaar!
Snel en goede kwaliteit
Het product voldoet aan onze verwachtingen
Besteld en door hun super snel geleverd.
Super snel geleverd, mooie spullen voor weinig geld
Snel en efficiënt!