Hans Niewenhuis
Uitstekende service, volledig ontzorgd. Desta heeft zich ingespannen om ons op zeer korte termijn te ontzorgen.
100% beveelt Desta Woningontruiming aan!
Prima, heel deskundig, heel dienstverlenend, heel ontzorgend
Helder en goede uitvoering
Vriendelijk, accuraat en ontzorgend
Uitstekende communicatie en dienstverlening. Zeer tevreden.
Heel goed. Netjes gewerkt ook keurig op tijd.
Zeer grondig en net werk geleverd. Aanvraag werd snel opgepakt, werkzaamheden zoals afgesproken uitgevoerd.
Niets dan lof voor de dienstverlening van Desta. Prompte reactie op mijn vraag om een offerte. Uiterst nauwkeurige vastlegging van mijn wensen over de ontruiming en efficiënte communicatie. Ik kon niet aanwezig zijn bij de ontruiming, maar dat was geen bezwaar. Toen ik na de ontruiming in de woning werd mijn verwachting meer dan overtroffen. Niet alleen ontruimd, maar ook bezemschoon en fris. Aangenaam verrast dus.
Hele snelle reactie ontzettend vriendelijk , attent en mee denkend . De offerte klopte bij wat er was gezegd heel knap . Verder werdt er met respect en efficiënt ontruimd . Zijn heel erg tevreden alles was keurig , schoon en netjes opgeleverd . Kregen een compliment van de verhuurder .
Het was goed geregeld en de verhuizers hebben het prima,gedaan.
Alles was goed geregeld. Communicatie, offerte en de uitvoering van het werk. De kwaliteit van de service was ook prima.
Zeer goede en nette verzorging
Nauwkeurig en snelle uitvoerders. Zij nemen tijdig contact met jou op.
Heel goed verzorgd!
hebben meer dan uitstekende ervaringen opgedaan met dit bedrijf
Desta Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:
Desta Woningontruiming
Middelplaten 21
2134 WB Hoofddorp
Prima, heel deskundig, heel dienstverlenend, heel ontzorgend
Helder en goede uitvoering
Vriendelijk, accuraat en ontzorgend
Uitstekende communicatie en dienstverlening. Zeer tevreden.
Heel goed. Netjes gewerkt ook keurig op tijd.
Het was goed geregeld en de verhuizers hebben het prima,gedaan.
Zeer goede en nette verzorging
Nauwkeurig en snelle uitvoerders. Zij nemen tijdig contact met jou op.
Heel goed verzorgd!
hebben meer dan uitstekende ervaringen opgedaan met dit bedrijf