Jan Bakker

We hebben Desta nu drie keer ingeschakeld voor de ontruiming van een woning van ouders na overlijden. Dat is elke keer geheel naar wens verlopen. Het offerteproces is helder en de contacten zijn... We hebben Desta nu drie keer ingeschakeld voor de ontruiming van een woning van ouders na overlijden. Dat is elke keer geheel naar wens verlopen. Het offerteproces is helder en de contacten zijn vriendelijk. De ontruiming vindt steeds zorgvuldig plaats en sluit aan de de eisen van de verhuurder. De medewerkers die de ontruiming doen gedragen zich keurig, proberen overlast zoveel mogelijk te voorkomen en zijn uiterst vriendelijk. Desta is niet de goedkoopste oplossing, maar Desta ontzorgt en dat is wel wat waard.

Verzorgingshuis

Erg goed , snel gehandeld ?

Sylvia Groenbos

Van de bedrijven waar ik een offerte van heb gekregen was Desta niet de goedkoopste, maar wel de zorgvuldigste. Daarom heb ik voor ze gekozen. Achteraf ben ik daar heel blij om. De medewerkers waren... Van de bedrijven waar ik een offerte van heb gekregen was Desta niet de goedkoopste, maar wel de zorgvuldigste. Daarom heb ik voor ze gekozen. Achteraf ben ik daar heel blij om. De medewerkers waren zeer zorgvuldig en bekwaam. Het huis werd in prima staat opgeleverd.
Er was nog wel een klein ongelukje, maar die werd heel professioneel en op zeer korte termijn opgelost.

C. Klappe

Er is gedaan wat afgesproken was en zijn zeer tevreden over
Desta Woningontruiming. Goede communicatie via e-mail en afspraak op locatie.

Saris

Zie mijn mailtje.

T.van den Eijkhoff inzake J.Rijs Oudendijk,Briandlaan te Haarlem.

Niets dan lof. Snel, correct en komen gemaakte afspraken naar tevredenheid na.

PJ ten Dam

Prima communicatie, prettige en adequate mensen, snel, redelijk, hoge kwaliteit service en uitvoering

Koen

Top bedrijf en ontruiming zeer netjes en degelijk verlopen !

Kitty Wüst- Huttmann

Desta is een warm accuraat en menselijk bedrijf! Alles rondom de opdracht verloopt volgens afspraak en met gevoel voor de situatie.
Wat men belooft komt men ook na, dus geen loze kreten en van...
Wat men belooft komt men ook na, dus geen loze kreten en van a tot z SMART gedaan!! ?