Prima communicatie, offerte en uitvoering zoals afgesproken!
I.van Gool
Zeer tevreden over de ontruiming uitgevoerd door Desta. Alles precies volgens afspraak. Ook de leiding , mevr. Weet haar naam niet meer maar heel goed en vrie delijk, ik was heel blij .
F.Fernandes
Ik ben ontzettend tevreden over desta zou het iedereen aanraden goede service lieve mensen.
Anita van Delft Makelaardij
Prettige communicatie, duidelijke offerte en het huis is super netjes opgeleverd.
De offerte op prettige manier gekregen, de prijs viel mee. De uitgevoerde werkzaamheden heb ik niet gezien, maar de woningbouwvereniging was tevreden over de oplevering.
DC Franken
Wij hadden reeds in het verleden ervaring opgedaan met Desta. En ook deze keer ging alles tot grote tevredenheid.
Goede uitvoering correct personeel en uitvoering als afgesproken volgens offerte. Wat mij betreft een aanrader.
Verhuis-Raad
Alles prima!
Van der velde
Goede ervaring
Mw. S. Meisner
Goede afspraken gemaakt, zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden. Ook prettig was dat de voor- en eindinspectie van de huurwoning door Desta is uitgevoerd, zonder bijkomende kosten.