Van te voren zijn goede afspraken gemaakt. De offerte periode was kort en simpel, zoals deze hoort te zijn. De flexibiliteit van het inplannen was geweldig. Het zelfde geldt voor de uitvoering
Florijn Civiel Bewind
Alles werd goed geregeld, geen onverwachte extra kosten
Ilona Booms
Uitstekende communicatie, super service, goed bereikbaar, realistische offerte, uitstekend werk, zeer vriendelijk en servicegericht! Ik zou Desta aan iedereen aanbevelen!
Els Yahouni-Hassing
Prima service van Desta. Hebben ons veel werk uit handen genomen. Kwamen betrouwbaar over had er gelijk een goed gevoel bij. Offerte was duidelijk. Hebben zich duidelijk aan de gemaakte afspraken...Prima service van Desta. Hebben ons veel werk uit handen genomen. Kwamen betrouwbaar over had er gelijk een goed gevoel bij. Offerte was duidelijk. Hebben zich duidelijk aan de gemaakte afspraken gehouden.
Monique de Waal
Top top top Super gewoon. Ik zal dit bedrijf voor ontruiming bij iedereen aanraden
Zeer klantvriendelijk, flexibel en meedenkend
H.P. Klootwijk
Uitgebreide inventarisatie vooraf gevolgd door een perfecte uitvoering van de werkzaamheden, alles met een grote mate van vriendelijkheid.
Plezierige en correcte bespreking over de uit te voeren reiniging en ontruiming van het huis van onze overleden tante. Hierna goede klik met de medewerkers die hun best deden het huis in goede orde...Plezierige en correcte bespreking over de uit te voeren reiniging en ontruiming van het huis van onze overleden tante. Hierna goede klik met de medewerkers die hun best deden het huis in goede orde staat te ontruimen met respect voor het huis en de buren.
Rob Sijm
Desta heeft met alle respect voor de inboedel de woning van mijn overleden moeder ontruimd en schoongemaakt. Het contact met Desiree en Mark is zeer persoonlijk en dat maakt de ontruiming beter te...Desta heeft met alle respect voor de inboedel de woning van mijn overleden moeder ontruimd en schoongemaakt. Het contact met Desiree en Mark is zeer persoonlijk en dat maakt de ontruiming beter te verteren. De slogan 'Hart voor mens en boedel' kan met trots hoog in het vaandel worden gevoerd.
R. Vreeken
De communicatie met Desta Woningontruiming verliep zeer soepel. De offerte was duidelijk en men is al de afspraken keurig nagekomen. De oplevering van de woning verliep daardoor zonder problemen.