9.5 /10

checkbox0% beveelt Desta Woningontruiming aan!

Elisabeth Schoute-Oud

Fijn en duidelijk intakegesprek. Prettig dat verhuizing en ontruiming in een hand is. Verhuizers werkten keurig.

Mork

vriendelijk, open voor oplossingen

Anne Gelderloos

Barbara Boerman

Plezierig contact, goede afspraken. Alles correct verlopen!

Marjo

Monique

De Desta-crew heeft mij echt ontzorgd na het overlijden van m’n moeder. Het leegmaken van de woning is met veel respect en waardigheid gedaan. Heel dankbaar voor! Dank jullie wel!

Renee

Prettige en snelle communicatie. Professioneel maar met een hart.

Karin Poldermans

De communicatie is uitstekend! Er wordt rekening gehouden met wensen en mogelijkheden. De ontruimploeg was zeer ervaren, netjes, beleefd en zeer prettig in de omgang! Kwijtgeraakte bakplaten stonden in het huis op ons te wachten nadat ze in de box gevonden waren. Zo fijn en indenkend! Het was bij ons onduidelijk of er met het behang ook nog iets moest gebeuren. Er werd na de eindinspectie een dag vrijgehouden voor de zekerheid. Dat is meedenken en geeft een heel fijn gevoel bij een toch al zeer ingewikkelde zaak als een boedelruiming van familie. Ontzettend bedankt!

Derk

Gewoonweg heel erg goed. Vanaf het eerste contact tot de afronding alles prima voor elkaar. Flexibel omgaan met offerte en onze wensen, goede communicatie tussendoor (door Gwen) en tip top bezemschoon resultaat. Echt een aanrader.

Raymond Wingelaar

Goed verzorgd, goede communicatie en een aantrekkelijke en zeer redelijke offerte.

Verhoeve

Goede communicatie, prettig personeel. Service zeer goed

J.W. Werner

Geheel ontzorgd door Desta

André

Uitstekend, zowel in communicatie, meedenken, flexibiliteit, mogelijkheden en kwaliteit van de service.

Van der Vegt

Fijne contacten, duidelijk in de communicatie. De offerte gaf een goede prijs aan.Prima, aardige, beleefde mensen , die de ontruiming deden. Het huis hebben ze netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden en ben blij dat ik voor jullie heb gekozen.

Marijke Petrovic

Desta Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 27 september 2017

Desta Woningontruiming

Desta Woningontruiming ontzorgt bij verhuizen, ontruimen en schoonmaken van de woning, zorgkamer of bedrijfspand in heel Nederland. De overgebleven boedel wordt zoveel mogelijk herbestemd via diverse goede doelen. Uw boedel komt goed terecht en de hoeveelheid afval wordt beperkt.

Middelplaten 21

2134 WB Hoofddorp

Elisabeth Schoute-Oud

Mork

vriendelijk, open voor oplossingen

Anne Gelderloos

Barbara Boerman

Plezierig contact, goede afspraken. Alles correct verlopen!

Marjo

Monique

Renee

Prettige en snelle communicatie. Professioneel maar met een hart.

Karin Poldermans

Derk