Robert Verschoor
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- 2 draaisloten skg3
99% beveelt Deur-Cilindersloten.nl aan!
Prima service en snel geleverd
Snelle levering, goede service
Supersnel geleverd
goede service, snel geleverd
Prima en duidelijke website. In een paar klikken heb je alles zoals je wilt in je mandje liggen.
Goed en snel en duidelijk
Snelle verzending, nette prijzen
positief
Prima en snelle levering
Snelle levering,nette prijzen.
Goed en snel
Goede ervaring mee, duidelijke website met concurrerende prijzen, snelle levering. geven goede service. Ik had bij de bestelling een fout gemaakt, slotcilinder verkeerd opgemeten, na ontvangst contact opgenomen en voordat ik het onjuiste artikel terug stuurde heeft Postma & Postma al een nieuwe slotcilinder toegestuurd. Topservice, zeker een aanrader.
Super snelle levering. Ook een extra nabesteld slot was de dag erna al in huis.
Deur-Cilindersloten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Deur-Cilindersloten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
positief
Prima en snelle levering
Snelle levering,nette prijzen.
Goed en snel
Super snelle levering. Ook een extra nabesteld slot was de dag erna al in huis.
Deur-Cilindersloten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Deur-Cilindersloten.nl