In een woord super

Betrouwbaar

H. Martens ESW

Prima ervaring met de bestelling en met advies.

Had met enkele bijbestelde sleutel wat moeite met ronddraaien in eerste instantie, zou wat soepeler kunnen.
Eigenlijk hetzelfde probleem dat je soms bij een sleutel service hebt.
Het...
Eigenlijk hetzelfde probleem dat je soms bij een sleutel service hebt.
Het probleem zal in het gebruik wel oplossen.

Had een set sloten met sleutels nodig voor ons vakantiehuisje. Reageren snel, verzenden snel (Veel eerder dan ik had verwacht) en zijn oplossingsgericht. Top !

Kon mijn bestelling niet direct plaatsen door de bestel-opzet van de site.
(Echter via mail supersnel opgelost).
Geen bericht ontvangen dat bestelling onderweg was. Stond zomaar een...
Kon mijn bestelling niet direct plaatsen door de bestel-opzet van de site.
(Echter via mail supersnel opgelost).
Geen bericht ontvangen dat bestelling onderweg was. Stond zomaar een koerier voor de deur. Voor mij geen probleem en alleen maar super, maar misschien voor een ander lastiger ivm thuis zijn.

R.Schabbing

Goed.

Oude email adres door linken aan het nieuwe email adres. Veel klanten die een tijdje niks besteld hebben pakken de oude mail erbij en gaan daarheen mailen.
Op de site een mogelijkheid maken...
Op de site een mogelijkheid maken dat je een voorgaande bestelling met sloten die gelijksluitend zijn een extra cilinder aan toevoegen door je certificaat te uploaden zodat alle gegevens bekend zijn zonder dat je apart moet mailen. Zodat de extra later bestelde cilinder ook gelijksluitend is.

Andre loos

Goede ervaring volgens opdracht geleverd

Als is goed duidelijk

Thijs

Makkelijke vindbaar, uitleg prima en levering sneller dan verwacht

Vier-tal afwijkende cilinders met gelijksluitende sleutels besteld.
Prima afgehandeld.

nvt

Richard

Prima bedrijf. Woon er in de buurt. Kom er geregeld langs.

bij 3 sloten 9 sleutels leveren en bij 4 sloten 12 sleutels leveren. Nu moet ik 2x bestellen om dit voor elkaar te krijgen.