Duidelijke site, goed filmpje

ik heb geen mail gekregen dat mijn bestelling onderweg was, dus 'opeens' stond men voor de deur met mijn bestelling

ritzen

Erg goed erg klantvriendelijk en zeer snel

M v Schijndel

Prima met uitstekende service

Zie onderstaande beoordeling

n.v.t.

Pieter

Snel en accuraat, zowel in levering als bij contact.

Aankondiging van levermoment kan beter.

Hendrik Christiaens

Prima kwaliteit. Zeer vlotte levering.

Tonenneel b.v.

Helaas bleek dat de order niet correct was geleverd. Gebeld en op mijn verzoek verzoek werd zonder morren geaccepteerd om 4 extra sleutels en 2 borgschroeven na te leveren. Helaas is ook deze order... Helaas bleek dat de order niet correct was geleverd. Gebeld en op mijn verzoek verzoek werd zonder morren geaccepteerd om 4 extra sleutels en 2 borgschroeven na te leveren. Helaas is ook deze order niet correct geleverd, n.l. 5 sleutels en geen borgschroeven. Wel een busje slotenspray. Heb toen niet meer gebeld.

Bovenstaande zegt m.i. voldoende.

Prettig telefonisch contact en een scherpe prijs.

Gebruik maken van track & trace om je bestelling te kunnen volgen of een duidelijkere e-mail dat je bestelling is verzonden. Het was nu onduidelijk, omdat ik een e-mail kreeg met de tekst "uw... Gebruik maken van track & trace om je bestelling te kunnen volgen of een duidelijkere e-mail dat je bestelling is verzonden. Het was nu onduidelijk, omdat ik een e-mail kreeg met de tekst "uw bestelling is afgerond". Ik had eerder verwacht "uw bestelling is verzonden en zal binnen x aantal dagen worden aangeboden".

Arthur van Straten

Snelle duidelijke website