Er ging iets fout in de bestelling, wel betaald met ideal, maar geen opdracht bevestiging. Kan ook aan mijn computer liggen

Ik had iets besteld, maar er was iets mis gegaan tijdens het bestellen. Betaald met ideal, maar toen liep de bestelling vast. Dinsdag besteld, vrijdag gebeld dat het niet goed gegaan was. En dinsdag... Ik had iets besteld, maar er was iets mis gegaan tijdens het bestellen. Betaald met ideal, maar toen liep de bestelling vast. Dinsdag besteld, vrijdag gebeld dat het niet goed gegaan was. En dinsdag had ik ze alsnog. Vindt ik netjes

P.vogel

Fijn dat jullie jullie vrageb "hebben helaas nog geen review van u ontvangen n.a.v. onze eerdere uitnodiging. "

Ik heb namelijk al 2 keer gebeld in de agelopen 2 weken dat ik graag de...

Ik heb namelijk al 2 keer gebeld in de agelopen 2 weken dat ik graag de factuur wil ontvangen per mail.
2 beloofd!

Nog steeds niets ontvangen.

Erg jammer!

P Vogel

Roy

Goede en snelle service. Zeer scherp geprijsd

Bevestiging email sturen na bestelling zodat je weet dat het gelukt is. En voor het versturen niet een mail sturen met daarop "afhalen" er op terwijl je opsturen had afgesproken met bestellen. 2x... Bevestiging email sturen na bestelling zodat je weet dat het gelukt is. En voor het versturen niet een mail sturen met daarop "afhalen" er op terwijl je opsturen had afgesproken met bestellen. 2x Mail gestuurd maar gelukkig snel antwoord dat het wel goed was gegaan met bestellen en ook dat het opgestuurd zou worden ipv afhalen.

Ik heb besteld op een zaterdagavond en mijn levering was dringend, begrijp dat ze niet werken op feestdagen en zondag maar het is wat onduidelijk wanneer de bestelling er dan is.

Best meer info geven van de leverdatum.
Als dit binnen de 24u geleverd word schrijf je beter erbij buiten zondag en op feestdagen kan dit langer duren.

J. van Velsen

Bestellen was even lastig. Ik wilde meerdere cilinders bestellen. Een telefoontje bracht duidelijkheid.
Levering prima.

nee

Waren mij vergeten. Bestelling kwam daardoor laat.

Aandacht voor bestelling en levering

Richard

Prima service en snelle levertijd!

Laurens Veerman

Super snel en goede prijzen!

Service en resultaat gericht