Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Ribu onderhoudsbedrijf

Sks 2217

prima bedrijf

Thelma Middelkoop

(Bewerkt)

Deuren top, communicatie kan beter

Uw ervaring

inmiddels blij met fantastische deuren. Door leveringproblemen ivm corona duurde dat helaas erg lang. De communicatie daarover kon beter: met een korte boodschap werd het uitstel aan ons... inmiddels blij met fantastische deuren. Door leveringproblemen ivm corona duurde dat helaas erg lang. De communicatie daarover kon beter: met een korte boodschap werd het uitstel aan ons medegedeeld. Wij bleven ondertussen zitten met een lastige situatie thuis: geen deuren en het hele gezin thuiswerkend, inclusief kids. Een beetje inlevingsgevoel en begrip had ik gewaardeerd. Ik ben hierover later teruggebeld door de eindverantwoordelijke van het bedrijf. Dat waardeer ik!

H. Sprangers

Net bedrijf

Overzichtelijke site

Patrick

Prima adres om je deuren te kopen

Uw ervaring

Goede prijzen, ruime keuze en snelle levering in de huidige drukke tijden.

Rabi

Na contact goed

Uw ervaring

na telefonisch contact goed, niet directe orders worden niet in behandeling genomen. dus je wordt niet gebeld over de openstaande order. Je moet zelf bellen

Thomas

(Bewerkt)

Gemakkelijk besteld, later geleverd dan verwacht

Uw ervaring

Betreft 2 deuren, standaard formaat, te leveren in Brussel, België. Onze deuren stonden aangegeven als 'op voorraad', wat in onze ogen niet langer dan 2 (met de eindejaarsperiode 3) weken mag duren... Betreft 2 deuren, standaard formaat, te leveren in Brussel, België. Onze deuren stonden aangegeven als 'op voorraad', wat in onze ogen niet langer dan 2 (met de eindejaarsperiode 3) weken mag duren om te leveren. Wij hebben -na aandringen- echter zo'n 5 weken op onze deuren moeten wachten. Als deze leadtime standaard is, gelieve dat dan ook zo aan te geven op de website. Er werd ons verteld dat ze voor ons 'extra moeite' gedaan hebben om de deuren zsm te leveren. Dit appreciëren we zeker. Maar als 2 standaard deuren leveren in België 'extra moeite' kost, zou ik toch even kijken wat er misloopt.
Communicatie via mail was OK, telefonisch niet altijd even bereikbaar. Deuren waren netjes verpakt. Levering werd netjes aangekondigd.

Kris Spruit

Top service!

Uw ervaring

Bestelling zou een week later worden geleverd waardoor we vertraging op zouden lopen met verbouwen. Medewerker is vervolgens voor ons aan de slag gegaan en bestelling is keurig op tijd geleverd.... Bestelling zou een week later worden geleverd waardoor we vertraging op zouden lopen met verbouwen. Medewerker is vervolgens voor ons aan de slag gegaan en bestelling is keurig op tijd geleverd. Bezorger was ook super behulpzaam en vriendelijk.

Hagen

Schuifdeur

Positief

Kris

(Bewerkt)

Lange levertijd, maar goede support

Uw ervaring

Door Corona langere levertijd, bestelling is uiteindelijk 3 keer uitgesteld. Nu hopen dat het snel wordt geleverd. De uitleg van Jaap was fijn, netjes dat ze klanten nabellen.

J.Voogt

Deur toppers

Uw ervaring

De website is duidelijk en overzichtelijk met een compleet aanbod van deuren en andere producten. In goed overleg zijn de deuren keurig afgeleverd!