Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

G. Rorije

Afdekhulzen voor schanieren

uitstekend!

Marsma

Zwarte deuren nieuwe huis

Uw ervaring

goed afgeleverd en netje gebeld, we doen de hele verbouwing maar fijn dat ik op deurmarkt.com kan bouwen

Annelis

Snel en goed

Uw ervaring

Snelle levering voor ons bouwproject

Mevr. Mads

Skantrae showroom Heerde

Uw ervaring

Voelt je wel echt klant goed geholpen door Rob ( met mondkap ) :-) goed dat ze hier aan doen, fijne zaak.

M. Jansen

Mooi product en goede service

Uw ervaring

De ontvangen deuren zien er heel netjes uit. De verpakking was goed zodat er geen beschadigingen waren. Helaas waren de bestelde sloten niet geschikt voor de deuren. Maar na retourneren krijg ik... De ontvangen deuren zien er heel netjes uit. De verpakking was goed zodat er geen beschadigingen waren. Helaas waren de bestelde sloten niet geschikt voor de deuren. Maar na retourneren krijg ik mijn geld zeer snel terug.

R v Binsbergen

Bedrijf staat als een deur!

Uw ervaring

Tijdens het bestellen werd ik vriendelijk geholpen door een jongen die voor mij alles even ging nalopen. Zodat mijn bestelling in 1 keer goed ging. Net even dat beetje extra service bij het... Tijdens het bestellen werd ik vriendelijk geholpen door een jongen die voor mij alles even ging nalopen. Zodat mijn bestelling in 1 keer goed ging. Net even dat beetje extra service bij het bestellen. Levertijd duurt even maar ook dat is goed gekomen.

Hoessein

Hele slechte service

Uw ervaring

Zeer slechte bedrijf! Ben totaal niet te spreken heb afgelopen februari 2 taatsdeuren besteld voor meer dan 1000 euro!! 16 weken was de levertijd. Vervolgens na 21 weken geleverd gekregen bleken de... Zeer slechte bedrijf! Ben totaal niet te spreken heb afgelopen februari 2 taatsdeuren besteld voor meer dan 1000 euro!! 16 weken was de levertijd. Vervolgens na 21 weken geleverd gekregen bleken de deuren niet juist gemaakt op maat! Voor nieuwe deuren zou er urgentie gezet worden maar nu verneem ik dat ik weer 16 weken moet wachten! Hier ga ik absoluut niet mee akkoord en bedrijf wilt er niks tegen doen vind maar dat ik moet wachten

Reactie Deurmarkt.com:

Beste Hoessein,
Beste Hoessein,
Bedankt voor je review! Na het plaatsen van je maatwerk dubbele taatsdeur bleken de roedes inderdaad niet exact op dezelfde hoogte te zitten. Ondanks dat je de deuren toch hebt verwerkt, hebben wij aangeboden gratis de roedes op locatie te vervangen of 2 nieuwe maatwerk taatsdeuren te leveren.
Je hebt voor 2 nieuwe taatsdeuren gekozen en dat duurt inderdaad 16 weken. Hier ben je ook tijdens je keuzeopties op gewezen, dat je nu eist dat wij dit binnen een paar dagen (maatwerk) de deuren omruilen is helaas niet reëel. Ons inziens hebben wij 2 zeer nette opties aangeboden.
team Deurmarkt.com - Klantenservice

Loek

Geheel volgens afspraak

Prima gegaan.

Van de Kamp

Snel, duidelijke afspraak, goede communicatie

Uw ervaring

Via de website snel en voor een superprijs een deur gekocht. Alles was helder, communicatie goed, werd keurig gebeld volgens afspraak.

Jan

Prima advies/ service

Uw ervaring

Zeer goed geholpen, zowel via de chat als door de telefoon