Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

P. Gillissen

Prima deuren

Uw ervaring

Goed verpakt tijdens transport. Mooi afgewerkte deuren, prima kwaliteit.

Pieter Bas

8 Skantrae deuren + beslag

Uw ervaring

Duidelijke website, veel keuzen, uitstekende prijzen (en kortingscode voor nog 5% extra korting), vriendelijke communicatie per mail. Zeer tevreden tot nu toe, al moeten we de producten nog... Duidelijke website, veel keuzen, uitstekende prijzen (en kortingscode voor nog 5% extra korting), vriendelijke communicatie per mail. Zeer tevreden tot nu toe, al moeten we de producten nog ontvangen i.v.m. de levertijd.

Michel Pronk Bouw

prima

Erik

(Bewerkt)

Goede adviezen en service, snelle levering.

Uw ervaring

Bestelling deuren verliep prettig en vlot. Goed persoonlijk advies en soepele correctie van gewijzigde bestelling.

Simonse

Deuren Almere

Uw ervaring

Voor onze nieuwbouw in Almere alle deuren hier gehaald, prima afstemming betreft oplevering en aflevering.

Sven

Misleidende advertentie!

Uw ervaring

Afgelopen week heb ik een deur besteld. Vervolgens de bevestigingsmail waarin staat dat de deur in januari volgend jaar geleverd word. Er wordt geadverteerd met een levering van 3-7 werkdagen en een... Afgelopen week heb ik een deur besteld. Vervolgens de bevestigingsmail waarin staat dat de deur in januari volgend jaar geleverd word. Er wordt geadverteerd met een levering van 3-7 werkdagen en een snelle levering. Bij contact word niet verrast gereageerd: "ja meneer maar hij moet nou eenmaal uit india komen, u heeft tot morgen om te annuleren en daarna kan dit niet meer". Wat een idioterie..

Jurre

Vlotte deurenclub

Uw ervaring

Snel contact en vlotte levering, resultaat; Prachtige deuren met beslag

Joke BS.

Verstand van deuren

Uw ervaring

je merkt gelijk aan de telefoon dat ze weten waar ze het over hebben en dat ze niet alleen verstand hebben van de verkoop maar ook van de montage, voor ons erg fijn ervaren!

Hoosluis

Maatwerk specialist

Uw ervaring

maatwerk Skantrae deuren gekocht wat niemand kon leveren, Deurmarkt.com wel!

Henk

Prestige

Uw ervaring

Geleverd overeenkomstig afspraak tegen een scherpe prijs.