Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

B driessen bouwservice

Niet over alles tevreden

Uw ervaring

Mijn ervaring is niet zo best, ik had een bestelling die aangepast moest worden. Ik gebeld nee dat kon niet meer. Volgende dag nog is gebeld kreeg een collega, ja dat kan wel (Raar dat het een dag... Mijn ervaring is niet zo best, ik had een bestelling die aangepast moest worden. Ik gebeld nee dat kon niet meer. Volgende dag nog is gebeld kreeg een collega, ja dat kan wel (Raar dat het een dag daarvoor niet ging). Bestelling komt binnen maar verkeerd en totaal geen moeite doen om er een beetje spoed van te maken om het om te ruilen dit vind ik zeer kwalijk daardoor kwam ik in de problemen. Dus heb niet zo’n goede ervaring

Landzaad

Goede prijs

Uw ervaring

Na bestellen en betalen hoor je niets meer
Hebben zelf gebeld wanneer de levering is
Dat kan zeker beter

Kuhl

Skantrae deur

Uw ervaring

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

M.g.

Top

Uw ervaring

Duidelijke site en snelle levering

Bart

Kundig advies gaf de doorslag

Uw ervaring

Verstand van zaken en super fijn advies gekregen van Deurmarkt.com

Mirja

Skantrae Ultra zwarte deuren

Uw ervaring

Ultra zwarte deuren als schuifdeuren gekocht op Deurmarkt, zeer nette afhandeling en correcte levering, timmerman was blij dat zij ook technisch advies konden geven!!

Bram BWA

Svedex binnendeuren

Uw ervaring

Prima geholpen door Deurmarkt aan mijn nieuwe Svedex binnendeuren, aflevering ging soepel en snel, ga zo door!!

Judith

Slimserie deuren

Uw ervaring

Slimserie deuren gekocht waar het elders niet mogelijk is bij Deurmarkt.com wel! Fijn geholpen en de deuren zijn prachtig!!

Debby Hutten

(Bewerkt)

Deurmarkt ervaringen

Uw ervaring

De eerste bestelling was heel snel binnen. De 2e bestelling duurt echter 20 weken. Dit stond niet goed aangegeven maar is inmiddels aangepast. De korting die aangeboden wordt op de website is niet... De eerste bestelling was heel snel binnen. De 2e bestelling duurt echter 20 weken. Dit stond niet goed aangegeven maar is inmiddels aangepast. De korting die aangeboden wordt op de website is niet geheel duidelijk je dient deze zelf in te vullen. Dit zou naar mijn mening automatisch kunnen. Verder prima en mooie deuren. Nu wachten op de 2e bestelling.

Sco

(Bewerkt)

Fijn contact en goede service