Verstand van deuren
Uw ervaring
weten waar ze het over hebben en prijs is top
weten waar ze het over hebben en prijs is top
erg goed
Een deur besteld bij deze gasten op 6 februari 2020 en volgens de site was de levertijd 2 weken. 2 Dagen na de bestelling krijg ik een mail dat de levertijd 4 maanden zou zijn, omdat ik een deur met...
Goede ervaring en voor herhaling vatbaar. De nieuwe deur hadden we binnen een week in huis.
Drukke verbouwing en zagen op tegen bestellen van kozijnen en deuren maar Deurmarkt.com nam al deze zorgen in handen en zijn heel fijn geholpen door de medewerkers
Mijn nieuwe binnendeuren gekocht op deze site op tip van Skantrae. Prima verlopen en zeer vriendelijk
Goed contact, korte lijnen en vlotte afhandeling/nalevering van een aantal ontbrekende artikelen. Tevens scherpe tarieven.
we hadden snel deuren nodig dus deurmarkt.com gevraagd en belofte waargemaakt, super !!
alle deuren voor het huis laten leveren door Deurmarkt.com uit Heerde. We hebben fijn advies gehad en zijn super te woord gestaan.
We hebben zeer mooie Cabana deuren gekocht op Deurmarkt.com. Fijn advies, goede prijs en netjes verpakt thuis geleverd. Het was een feestje deze deuren op te hangen. Het huis is er prachtig van...