Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Menno

Schade afhandeling

Uw ervaring

Schade aan onderdeel. Gemeld. Werd nieuwe gestuurd. Vervoerder neemt contact met ons op dat het onderdeel niet bij hun aangekomen is en ze dus niets komen leveren. Mail naar jullie gestuurd. Geen... Schade aan onderdeel. Gemeld. Werd nieuwe gestuurd. Vervoerder neemt contact met ons op dat het onderdeel niet bij hun aangekomen is en ze dus niets komen leveren. Mail naar jullie gestuurd. Geen reactie. Paar dagen later wel vragen om ervaring. Hmmm. Waar gaat het mis. Ondertussen hebben wij ons beschadigde deel nog niet mogen ontvangen. Met de kapotte kunnen we niks.

Kuijper

Mooie deur!

Uw ervaring

Mijn vriend en ik hebben een prachtige zwarte deur met matglas besteld. Mijn vriend en ik gaan voor het eerst samen wonen en hebben ook allebei voor het eerst een eigen huis. We zijn erg blij dat... Mijn vriend en ik hebben een prachtige zwarte deur met matglas besteld. Mijn vriend en ik gaan voor het eerst samen wonen en hebben ook allebei voor het eerst een eigen huis. We zijn erg blij dat jullie een deur met matglas konden leveren om ons huisje helemaal perfect te maken!
We hebben echter nog geen bericht gehad over onze deur wanneer hij misschien komt en wat dus de levertijd is. We hopen snel reactie te krijgen zodat we weten wanneer ons huis helemaal perfect is door de mooie deur?

Linden

(Bewerkt)

De goedkoopste op internet

Uw ervaring

Door de verkoopafdeling naar tevredenheid gehandeld.

kok

(Bewerkt)

Uw ervaring

levering is uitstekend ,werd netjes door de chauffeur afgeleverd.

WGVO

Fijne webshop voor Skantrae deuren

Uw ervaring

super snel geregeld en vakkundig advies

martijn

1 bak ellende

nog nooit zo belogen en bedrogen om 1 k-deur

Reactie Deurmarkt.com:

Beste Martijn,
Beste Martijn,
Dank voor je feedback. Wij hebben zeker niet tegen je gelogen, de fout ligt in deze zeker bij jezelf. Je heb bij ons een industriële deur besteld zonder beslag. Toen wij jou hier op attendeerde heb je direct heel bot de bestelling geannuleerd.
Een week later heb je een nieuwe bestelling geplaatst, met hang en sluitwerk. Helaas is in de tussentijd de voorraad van het gewenste product opgeraakt, waardoor je wat langer moet wachten dan je van ons gewend bent.
Jammer dat je dit niet vermeldt in je beoordeling.
Team Deurmarkt.com - Klantenservice

Van Wegberg

Perfect passend

Uw ervaring

De deur heb ik zelf eerst bekeken in de winkel, besteld en vervolgens mee naar huis genomen. De installatie verliep niet geheel vlekkeloos. Er vertoonden zich bij het indraaien van de scharnieren... De deur heb ik zelf eerst bekeken in de winkel, besteld en vervolgens mee naar huis genomen. De installatie verliep niet geheel vlekkeloos. Er vertoonden zich bij het indraaien van de scharnieren (zoals later bleek onschuldige) scheurtjes. De deur paste meteen perfect.

H

De prijs trok me over de streep

Uw ervaring

Door de duidelijke site, mooie deuren en top prijzen toch nieuwe deuren besteld

Karimoeddin

Fijne service en klantgerichtheid

Uw ervaring

Hele fijne service wordt geleverd. Antwoorden op alle vragen en er wordt tijd voor je genomen.

J van Hoof

Skantrae binnendeur via webshop