8.6 /10

checkbox96% beveelt Deurmarkt.com aan!

Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Kwaliteitscore producten
SterSterSterSterLege ster
Vond u het makkelijk om te bestellen?

iAuditor Accountants B.V.

Bestelling deuren

Uw ervaring
Topservice en snelle reactie!
Twee deuren en deurkozijnen

Peter Assendorp

Duidelijk en correct!

Uw ervaring
Ook bij wijziging bestelling,flexibel en duidelijk.
Austria deur

Anna

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Deur markt.com Heerde zijn oplichters

Uw ervaring
Komt afspraken niet na, levert niet, slechte klantenservice, slechte bereikbaarheid, je moet vooruit betalen en als je deuren niet leveren krijg je je geld niet terug.
5 binnendeuren

5 eiken glazen deuren

Ron de vries

1 bestelling 3 leveranties

Uw ervaring
Helaas wordt niet vermeld dat een bestelling van deuren en kozijnen , uiteindelijk 3 leveranties door verschillende bedrijven is, is wel een leermoment voor jullie , vermeld dat even bij bestelling ,

============

Deur

Vlaardingen

Deurklink

Uw ervaring
Op 16 december besteling geplaatst tot op heden nog niets ontvangen.
Svedex deurklink

DW

SPAM Perfecte levering

Perfecte levering
2 Cando Bradford deuren

Marthijn

Scherpe prijs en super service!

Uw ervaring
Geholpen door een ervaren deuren verkoper!
Jasjes voor de scharnieren

Satin Debi Tewari

Deurmarkt heeft mijn hendels op tijd geleverd.

Ik heb mijn deurhendels niet ontvangen
Deur hendels 2x

K. van de Kamp

Opdekdeuren besteld in winkel

Uw ervaring
Fijn contact met medewerker in de winkel. Goed advies. Zeer slecht dat je geen bericht krijgt over de bezorgdatum/-tijd en de bezorger met de vrachtwagen op de stoep staat terwijl je niet thuis bent en van niets weet.
Product of service:
7 opdekdeuren inclusief beslag.

Rietdijk

Kopen van deuren en posten

Werden fijn geholpen in de winkel
Deuren en posten

Luuk

SterSterLege sterLege sterLege ster

Dubbele wachttijd producten

Uw ervaring
Wij hebben twee deuren met deurbeslag besteld via dit bedrijf. Na 4 weken werden de deuren geleverd. Helaas heeft het bedrijf een fout gemaakt bij de communicatie naar hun leverancier waardoor er maar 1 deur geleverd werd. Na het bellen met het bedrijf werd ons doodleuk verteld dat we nog 3 weken moesten wachten op de tweede deur. Vanuit hun kant is er totaal geen intentie om ons te compenseren voor hun fout
Svedex geluidswerende binnendeur met beslag

Jonker Advies

SterSterSterSterLege ster

Behulpzaam en afspraken worden precies nagekomen. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

Buitengewoon goed
Deuren en kozijnen

Deurmarkt.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Deurmarkt.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 22 november 2013

Deurmarkt.com

Al jaren zijn wij een begrip in Heerde (GLD) met onze fysieke winkel, waar prachtige deuren en bijpassend beslag centraal staan. Vanuit onze passie en expertise hebben we generaties lang klanten mogen verwelkomen en voorzien van dat perfecte welkom in hun woning. Dompel je onder in een wereld vol stijlvolle binnendeuren en robuuste buitendeuren. En ja, je hebt het geraden - wij bieden dit alles tegen de meest verbluffende prijzen online. Ontdek topmerken in onze collectie zoals Skantrae, Austria, Svedex en nog vele anderen. Is het tijd om je deur af te maken met het perfecte beslag? Geen zorgen! Van Intersteel tot TenHulscher, wij hebben precies wat je zoekt. Nieuwsgierig geworden? Stap binnen in onze recent vernieuwde showroom in Heerde. Ervaar deuren in volle glorie, perfect gepresenteerd zodat je precies ziet hoe ze jouw ruimte kunnen transformeren. Ons deskundig verkoopteam wacht met enthousiasme om jouw woonwensen te vervullen. 🌟 Tot snel in Heerde!

Kamperzijweg 6

8181 NC Heerde

Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Kwaliteitscore producten
SterSterSterSterLege ster
Vond u het makkelijk om te bestellen?

iAuditor Accountants B.V.

Bestelling deuren

Uw ervaring
Topservice en snelle reactie!
Twee deuren en deurkozijnen

Peter Assendorp

Duidelijk en correct!

Uw ervaring
Ook bij wijziging bestelling,flexibel en duidelijk.
Austria deur

Deur

Vlaardingen

Deurklink

Uw ervaring
Op 16 december besteling geplaatst tot op heden nog niets ontvangen.
Svedex deurklink

DW

SPAM Perfecte levering

Perfecte levering
2 Cando Bradford deuren

Marthijn

Scherpe prijs en super service!

Uw ervaring
Geholpen door een ervaren deuren verkoper!
Jasjes voor de scharnieren

Satin Debi Tewari

Deurmarkt heeft mijn hendels op tijd geleverd.

Ik heb mijn deurhendels niet ontvangen
Deur hendels 2x

K. van de Kamp

Opdekdeuren besteld in winkel

Product of service:
7 opdekdeuren inclusief beslag.

Rietdijk

Kopen van deuren en posten