Informatieve webshop, uitgebreide keuze. Eerste keer bestelling gedaan, prima service.
M.A. Duvivié
Ik heb nog maar één keer een bestelling gedaan en dat ging zeer vlot. Ben erg blij met de producten, proef geen verschil met koolhydraat rijke produkten. Alles is goed afgewikkeld en ga beslist...Ik heb nog maar één keer een bestelling gedaan en dat ging zeer vlot. Ben erg blij met de producten, proef geen verschil met koolhydraat rijke produkten. Alles is goed afgewikkeld en ga beslist weer een bestelling plaatsen.
Ina Kramer
Ik gebruik veel producten van dieetland. Echt smakelijk en afwisselend. Ik vind het ook erg fijn dat ik met mijn vragen bij ze terecht kan, ze hebben heel veel kennis en ervaring. Er...Ik gebruik veel producten van dieetland. Echt smakelijk en afwisselend. Ik vind het ook erg fijn dat ik met mijn vragen bij ze terecht kan, ze hebben heel veel kennis en ervaring. Er staat ook heel veel informatie op de site. Levering is inderdaad erg vlot en netjes verpakt. Prima en betrouwbare webshop!
Gewoon goed
Zeer tevreden over de site. Een keer een bestelling gedaan en had het de volgende dag al in huis.